ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ζέκα: Μεγάλο αποτέλεσμα αλλά έχουμε δρόμο ακόμη



Ο κορυφαίος παίχτης της Εθνικής μας για τον αγώνα απέναντι στους Ισπανούς Κάρλος Ζέκα στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα έκανε λόγο για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για την Ελλάδα, που όμως χρειάζεται συνέχεια. έχει συνέχεια.


Οι δηλώσεις του Ζέκα στο OPEN:


«"Είναι πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς. Είμαστε χαρούμενοι. Πήραμε βαθμό απέναντι στις καλύτερες ομάδες του πλανήτη. Παρόλα αυτά έχουμε κι άλλο παιχνίδι. Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα, είναι ένα μεγάλο αποτέλεσμα, αλλά έχουμε πολύ δρόμο. Έχει δουλειά ακόμη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την εμφάνιση

Εμείς ήρθαμε να παίξουμε για τη νίκη. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο να κερδίσουμε εδώ, αλλά μέσα μας το πιστεύαμε. Στο παιχνίδι δημιουργούσαν προβλήματα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εκεί σκεφτήκαμε ότι το 0-0 είναι καλό. Δουλέψαμε γι' αυτό. Μετά από το 1-0, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και μετά δώσαμε τα πάντα για να κρατήσουμε το 1-1. Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να κρατήσουμε τον βαθμό".

Για το το κλίμα στα αποδυτήρια: Είχαμε πει ότι θέλουμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Μέσα στα αποδυτήρια πανηγυρίσαμε γιατί είμαστε περήφανοι. Έφυγε το βάρος από μέσα μας, που παίξαμε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Μπήκα στα αποδυτήρια και φώναξα χωρίς λόγο, δεν ήξερα τι έκανα. Είμαστε περήφανοι γι' αυτή την ομάδα. Είμαστε οικογένεια και πρέπει να παραμείνουμε έτσι".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code