ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Γαλανόπουλος

 


 Αναμένεται η επιστροφή του διεθνή μέσου σε κανονικό πρόγραμμα μέσα στην βδομάδα.

Την διακοπή στην ΑΕΚ την περίμεναν ως μια μεγάλη ευκαιρία ανασύνταξης ή τέλος πάντων έχουν πείσει τους εαυτούς της πως μπορεί να αποδειχθεί τέτοια. Το μόνο σίγουρο είναι πως δίνει ευκαιρία για την πολύ σημαντική περίπτωση του Κώστα Γαλανόπουλου, αλλά και γι’ αυτή του Τσιγκρίνσκι που στο μυαλό του Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει λιγότερη σημασία, να έρθουν πιο κοντά στην επιστροφή τους, χωρίς στο μεταξύ να χάσουν κι άλλα παιχνίδια.

Στην περίπτωση του Γαλανόπουλου, οι εκτιμήσεις λένε πως η πορεία της αποθεραπείας του πάει πολύ καλά και είμαστε κοντά στην επιστροφή στις κανονικές προπονήσεις, με την υπόλοιπη ομάδα. Γιατί ήδη το ατομικό του πρόγραμμα είναι αρκετά δυνατό και χρησιμοποιεί και μπάλα εδώ και καιρό.

Ο Χιμένεθ θα δώσει ρεπό για το προσεχές Σαββατοκύριακο και ο Γαλανόπουλος μετά από αυτό αναμένεται να μπει στις κανονικές προπονήσεις. Βεβαίως εκεί θα κριθεί και ο βαθμός ετοιμότητας του και το πόσο γρήγορα θα είναι διαθέσιμος και για παιχνίδια. Το να γίνει αυτό στο πρώτο ματς μετά την διακοπή, δηλαδή το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εύκολο δεν φαίνεται, αλλά σε συνάρτηση με το πότε ακριβώς θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα, δεν μπορεί και να αποκλειστεί τελείως.

Αυτή την εβδομάδα κι από την αποδοτικότητα του ατομικού προγράμματος που ακολουθεί, θα κριθεί και ο χρόνος επιστροφής του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στις προπονήσεις. Για τον Αντρέ Σιμόες, αναμένεται στις επόμενες μέρες επαναξιολόγηση της κατάστασης του και η λήψη τελικής απόφασης για το τι θα γίνει από δω και πέρα. Σαφώς πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα σε σχέση με Γαλανόπουλο και Τσιγκρίνσκι, με τον τραυματισμό στον χόνδρο.

Η ΑΕΚ προπονήθηκε σήμερα(22/3) με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην Τούμπα να κάνουν αποφόρτιση και τους υπόλοιπους κι όσους έπαιξαν ως αλλαγές, να προπονούνται κανονικά. Έλειπαν φυσικά οι διεθνείς. Μάνταλος, Μπακάκης, Σβάρνας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Κρίστιτσιτς, Νεντελετσιάρου, Μιτάι, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Χριστόπουλος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code