ΡΟΗ

12/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Λεουτσάκος: Ελπιδοφόρα η υποψηφιότητα του Ζαγοράκη για το ποδόσφαιρο Ο πρόεδρος της Ένωσης της Superleague 2 και Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, χαιρέτισε την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.


Αναλυτικά η δήλωση του Λεουτσάκου:


Η είδηση της υποψηφιότητας για την προεδρεία της ΕΠΟ του αρχηγού της εθνικής ποδοσφαίρου που υπέγραψε το 2004 τη μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, είναι κάτι περισσότερο από συμβολική για όσους αγωνιζόμαστε καθημερινά για την πρόοδο του αθλήματος.

Αποτελεί για όλους μας μια μεγάλη ευκαιρία να αφήσουμε στην άκρη όσα μας χωρίζουν και να αναδείξουμε όσα μας ενώνουν. Και πάνω από όλα να αγωνιστούμε ενωμένοι για να κερδίζει ο Έλληνας φίλαθλος το ποδόσφαιρο και το σεβασμό που δικαιούται.

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, θα είναι αρωγός κάθε προσπάθειας προόδου του ελληνικού ποδοσφαίρου και γι αυτό χαιρετίζουμε την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρεία της ΕΠΟ ως ιδιαίτερα ελπιδοφόρα για το χώρο μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια