ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αρτέτα: ''Η υπόθεση πρόκριση δεν έχει τελειώσει''


Ο Μικέλ Αρτέτα ξεκαθάρισε πως η υπόθεση πρόκριση στους "8" του Europa League δεν έχει κριθεί για την Άρσεναλ παρά το υπέρ της 3-1 στον πρώτο αγώνα και προειδοποίησε πως με τον Ολυμπιακό όλα είναι ανοιχτά.

Παρά τις δύο μεγάλες σερί νίκες της Άρσεναλ με Ολυμπιακό και Τότεναμ, ο Μικέλ Αρτέτα ξεκαθάρισε ότι θέλει να δει την ομάδα του να βελτιώνεται συνεχώς μιας και μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν.

Ο Ισπανός τεχνικός, στην συνέντευξη τύπου ενόψει του επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης (18/3, 19:55), τόνισε τις δυσκολίες του αγώνα καθώς ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό και έχει σκοράρει πολλές φορές στα τέλη ενός αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση η Άρσεναλ μετά το υπέρ της 3-1 στην Ελλάδα: "Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έχω δει πως ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη σε αρκετά παιχνίδια στα τελευταία λεπτά. Θα είναι δύσκολα, καθώς θα προσπαθήσουν να μας πιέσουν και να μας φέρουν σε δύσκολη θέση. Όλα είναι ανοιχτά".

Για τον πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού, Ελ Αραμπί: "Έχει σκοράρει δύο φορές απέναντι μας και δημιουργεί συνεχώς κινδύνους. Είναι ένας έξυπνος ποδοσφαιριστής και πρέπει να προσέξουμε".

Για τον πρόσφατο πειθαρχικό παράπτωμα του Ομπαμεγιάνγκ που είχε ως συνέπεια να τον αφήσει εκτός αποστολής από το κυριακάτικο ντέρμπι με την Τότεναμ: "Έχουμε μιλήσει και έχουμε λύσει τα πάντα. Προχωράμε κανονικά".

Για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η Άρσεναλ: "Κάποιοι είναι σε καλύτερη κατάσταση και κάποιοι σε χειρότερη. Έχουμε προβλήματα αλλά ελπίζουμε όλοι να είναι σε θέση να αγωνιστούν αύριο".

Για τον Μαρτινέλι: "Είναι επαγγελματίας. Τα κάνει όλα τέλεια στην προπόνηση. Θέλει όμως υπομονή και θα πάρει την ευκαιρία του".

Για την κατάσταση του Σακά: "Θα κάνει ένα ακόμη τεστ. Είχε μυϊκές ενοχλήσεις. Είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά δεν είμαστε ακόμα σίγουροι".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code