ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εάν παρουσιαστείς σοβαρή πέτυχες, εάν όχι τότε μπλέκεις...


Σ' ένα ματς που είναι πιο κρίσιμο από αυτό με την Ισπανία εξελίχθηκε το σημερινό απέναντι στην Γεωργία μετά την έκβαση του πρώτου ματς στην Γρανάδα και το 1-1 που απέσπασε η Εθνική μας ομάδα από την πανίσχυρη Ισπανία.

Η ισοπαλία της Ελλάδας με το φαβορί του ομίλου έχει βάλει φωτιά για τα καλά και θα πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο, προκειμένου να την επεκτείνουμε. Σ' αυτή την φάση δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση την κατάσβεση της. Εάν και εφόσον αυτό συμβεί, τότε μπαίνουμε σε μεγάλες περιπέτειες για την συνέχεια μας στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Αντίπαλος της Εθνικής η πολύ δύσκολη όπως έδειξε στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, Γεωργία, με τους ίδιους να βάζουν δύσκολα στην Σουηδία που κέρδισε με τα χίλια ζόρια 0-1 αλλά και την Ισπανία όπου έδωσαν σώμα και ψυχή προκειμένου να αφήσουν ιστορία κερδίζοντας τους με 1-0, ωστόσο το λάθος του τερματοφύλακα τους στο 92' τους στέρησε έστω και την ισοπαλία, αφού οι «Φούριας Ρόχας» ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ, κάνοντας το 1-2.

Το σύνολο του Φαντ' Σχιπ ξέρει πολύ καλά πως αυτή την φορά θα πρέπει να παρουσιάσουν αυτό που δουλεύουν όλο αυτό το διάστημα, δηλαδή ένα καλό επιθετικά σύνολο. Η ομάδα μας ξέρει να παίζει επίθεση και θα πρέπει να το αποδείξει σ' ένα παιχνίδι, από αυτά που την... «πατάει» τα τελευταία χρόνια. Θέλει να κερδίσει και ας κερδίσει με 1-0, όμως θα πρέπει να διαφυλάξει την αμυντική της γραμμή, για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Οι Γεωργιανοί πίεσαν ψηλά κουράστηκαν και εν τέλει έχασαν και στα δύο προηγούμενα ματς, επομένως έρχονται στην Θεσσαλονίκη με ψυχολογία στα τάρταρα αλλά και δύναμη στα πόδια τους μηδαμινή. Είναι κουρασμένοι, είναι δεδομένο, οπότε αναμένουμε να δούμε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μία ομάδα στημένη όλη πίσω από την μεσαία γραμμή, χωρίς να προσπαθεί να ανεβάσει τις γραμμές της και να πιέσει ψηλά. Κάτι που εάν και εφόσον το δούμε, μόνο θετικό μπορεί να είναι για εμάς.

Τζον Φαντ' Σχιπ: «Θα πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο»


Στην αλλαγή της εικόνας της ομάδας της Γεωργίας από τότε που ανέλαβε ο Σανιόλ στάθηκε ο Ομοσπονδιακός προπονητής μας, ο οποίος έκανε λόγο για ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου και δύσκολο. Αναλυτικά: «Έχουν αλλάξει προπονητή, έχουν τώρα τον Σανιόλ που ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής στη Γαλλία και με την Μπάγερν, προσπαθεί να περάσει κάποια στοιχεία που είχε στην ομάδα του. Υπάρχει μεγάλη διαφορά από τότε που ανέλαβε. Έχουν μια συμπαγή ομάδα, που βγαίνει γρήγορα στην αντεπίθεση. Έχει καλή κυκλοφορία και γρήγορους παίκτες στην επίθεση, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να μη χάνουμε τις θέσεις μας όταν χάνουμε την μπάλα και να κλείσουμε τους χώρους. Θα πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο απέναντι σε μια ομάδα που παίζει κλειστά. Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι».

Στα της ενδεκάδας


Ο Ολλανδός τεχνικός δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα προκειμένου για τους ποιους θα παρατάξει στην σημερινή αναμέτρηση, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που έδειξαν καλό πρόσωπο απέναντι στο φιλικό με την Ονδούρα. Πιστεύουμε πως μέχρι και τελευταία στιγμή ο Τζον Φαντ' Σχιπ δεν θα ανοίξει τα χαρτιά του για τους ποιους θα παρατάξει στο αρχικό σχήμα, ωστόσο από τις προπονήσεις έχουμε μία κάποια εικόνα.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια Βλαχοδήμος, στην αμυντική τετράδα Παπαδόπουλος με παρτενέρ τον Τζαβέλλα, δεξιά τον Μπακάκη και αριστερά Τσιμίκα. Στην μεσαία γραμμή Ζέκα και Μπουχαλάκης, ενώ ως δεκάρι θα δούμε τον αρχηγό Μπακασέτα, με Φορτούνη στα δεξιά του και Τζόλη στα αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης φαίνεται να κερδίζει περισσότερο έδαφος ο Παυλίδης, λόγω και της ανεβασμένης ψυχολογίας μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στο φιλικό με Ονδούρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code