ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νύχτα υπερηφάνειας, σόκαρε τους Ισπανούς η Ελλαδάρα !


Η 25η Μαρτίου μας πάει όπως και η άμυνα μας που φαίνεται να επέστρεψε για τα καλά. Μία ισοπαλία σαν νίκη για την Εθνική μας ομάδα που κατάφερε να αποσπάσει το Χ στην Γρανάδα επί της της Ισπανίας με 1-1.

Α' Ημίχρονο

Καλά αμυντικά στάθηκε η Εθνική μας ομάδα, κάτι που περιμέναμε να δούμε άλλωστε από το πρώτο 45λεπτο. Το εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε κλείσει καλά τις διεξόδους της Ισπανίας, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να δυσκολεύονται ιδιαίτερα να πατήσουν περιοχή ή να απειλήσουν από μακριά. Το παιχνίδι πήγε στο δικό μας «τέμπο» κερδίζοντας μάλιστα και μπάλες ορισμένες φορές ψηλά, όμως δεν μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε σε κάποια τελική προσπάθεια. Η Ισπανία στο 33' ο Όλμο έπιασε ένα δυνατό σουτ από μακριά, το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Βλαχοδήμου, ενώ κάποια δευτερόλεπτα αργότερα, ο Κόκε έσκαψε την μπάλα στον Μοράτα, ο οποίος κατέβασε την μπάλα και με υποδειγματικό πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Β' Ημίχρονο

Η Ελλάδα μπήκε με εμφανώς πιο επιθετική διάθεση στο δεύτερο μέρος και εν τέλει σε μια στιγμή ανύποπτη κέρδισε πέναλτι με τον Μασούρα να δέχεται ένα χτύπημα σε απομάκρυνση του Ινίγκο Μαρτίνεθ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τάσος Μπακασέτας που στο 57' έστειλε με δύναμη την μπάλα στο κέντρο της εστίας για το 1-1. Η Εθνική μας ομάδα το πάλεψε μέχρι τέλους με μια άψογη άμυνα και τρομερή ψυχή και αυταπάρνηση και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ισπανία (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Γιορέντε, Ράμος, Γκαρθία, Γκαγιά, Όλμο, Ρόδρι, Κόκε, Φ. Τόρες, Μοράτα, Κανάλες.

Ελλάδα (Τζον Φαν’τ Σιπ): Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Λημνιός, Μασούρας, Μπακασέτας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code