ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εθνική: Αποθέωσαν τον Σιώπη τα Ισπανικά μέσα


 Η Εθνική ομάδα κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική ισοπαλία στο χθεσινό παιχνίδι με την Εθνική ομάδα της Ισπανίας, με 1-1, συμβολή σε αυτό είχε και ο Μανώλης Σιώπης ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. 

Ο 26χρονος μέσος μπήκε στο παιχνίδι στο 65ο λεπτό και καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν καταλυτικός ειδικά στα αμυντικά του καθήκοντα. Ο ίδιος είχε αναλάβει το μαρκάρισμα του νεαρού άσσου των Ισπανών, Πέδρι και τα πήγε εξαιρετικά. Η Καταλανική ''Sports'' αποθέωσε τον Σιώπη. 

Συγκεκριμένα έγραψε τα εξής: «Ο Πέδρι εκπλήρωσε το όνειρο της συμμετοχής στο ανδρικό τμήμα της Ισπανίας, όμως, το ντεμπούτο του θα του μείνει αξέχαστο και από τον άνθρωπο που τον μάρκαρε. Ο Έλληνας στρατιώτης του έκανε πικρή την εμφάνιση, και δεν τον άφησε να πάρει ανάσα. Ο Φαν’τ Σχιπ διέταξε το ατομικό μαρκάρισμα.

Ο Σιώπης, με την μαχητικότητά του, είχε περάσει στο ματς στο ημίχρονο για να δώσει ενέργεια στη μεσαία γραμμή της Ελλάδας.

Είναι ένας από τους παίκτες που κλήθηκαν στην εθνική Ελλάδας λόγω της αφοσίωσής του και της δουλειάς του στο γήπεδο. Εκτέλεσε άψογα την αποστολή του με τον Πέδρι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code