ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανρί: <<Όνειρο για μένα να γίνω προπονητής της Άρσεναλ

 Ο παλαίμαχος Γάλλος φορ,   Ο παλαίμαχος Γάλλος φορ, Τιερί Ανρί που έχει συνδέσει το όνομα του με την Άρσεναλ μιλώντας στο περιοδικό «Four Four Two» ότι θα ήταν όνειρο του να γίνει προπονητής στην Άρσεναλ. 

«Εάν ρωτήσετε έναν φίλαθλο της Άρσεναλ, εάν θέλει να προπονήσει την Άρσεναλ κάποια ημέρα, θα απαντήσει θετικά» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ανρί και πρόσθεσε: 

«Εάν ρωτήσετε έναν φίλαθλο της Άρσεναλ, εάν θέλει να σκοράρει για την Άρσεναλ, θα σας πει ναι. Αυτός είναι ο σύλλογός μου, τον έχω στο αίμα μου, είμαι οπαδός της Άρσεναλ. Όταν δεν ονειρεύεσαι, είσαι ξύπνιος και υπάρχει μια πραγματικότητα. Αρα εάν με ρωτήσεις, εάν κάποια ημέρα θα ήθελα να προπονήσω την Άρσεναλ, τότε θα απαντούσα καταφατικά. Εάν με ρωτήσετε, εάν ονειρεύομαι, ναι, ονειρεύομαι. Θα ήθελα να προπονήσω την Άρσεναλ; Ναι. Θα ήθελα πολύ να αναλάβω την Μπαρτσελόνα; Ναι. Θα ήθελα να παίξω ξανά για την Άρσεναλ; Θα ήθελα πολύ να παίξω ξανά, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορώ! Απλώς επικεντρώνομαι σε αυτό που μπορώ να ελέγξω, τα υπόλοιπα είναι μια τεράστια ουτοπία» 

Να θυμίσουμε ότι ο Ανρί ήταν προπονητής Μόντρεαλ στο MLS, αλλά πρόσφατα οι δύο πλευρές έλησαν την συνεργασία τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code