ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σβιντέρσκι: "Ξέρω ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω"

 


 Ο Κάρολ Σβιντέρσκι σε δηλώσεις του στην Πολωνία μίλησε για την παρθενική κλήση του στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι αποτελεί ένα από τα πρόσωπα των ημερών στην πατρίδα του, μετά την κλήση που έλαβε από την Εθνική Πολωνίας, για τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

"Δεν πρόκειται να πω ανοησίες που θα κάνουν τον κόσμο να βάλει τα γέλια. Γνωρίζω τη θέση μου. Ξέρω με ποιους έχω να συναγωνιστώ και σε αυτούς δεν υπολογίζω τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Και αυτό διότι είναι…ρομπότ, ένας άνθρωπος από άλλο πλανήτη.

"Ο Μίλικ και Πιάτεκ έχουν κάποιες πιο αδύναμες στιγμές αλλά προσφέρουν τόσα πολλά στην Εθνική, που ο προπονητής δεν μπορεί απλά να τους διαγράψει. Για αυτό και έρχομαι στην Εθνική με ταπεινότητα, παρά το γεγονός ότι ελπίζω να αγωνιστώ έστω και για λίγα λεπτά σε κάποιο παιχνίδι, ίσως αυτό απέναντι στην Ανδόρα" είπε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ και συμπλήρωσε.

"Αν δεν προέκυπτε η πανδημία, το EURO 2020 θα είχε ήδη διεξαχθεί και θα το έβλεπα στην τηλεόραση. Τώρα ξαφνικά έχω κερδίσει χρόνο. Στα παιχνίδια του Μαρτίου θα έχω την ευκαιρία να δείξω τις δυνατότητες μου όπως και με τον ΠΑΟΚ στους αγώνες των playoffs που είναι όλοι δύσκολοι. Έτσι αν καταφέρω να σκοράρω γκολ θα έχω μια ευκαιρία".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code