ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δοκιμάζεται με Ονδούρα εν' όψει Γεωργίας


Σήμερα (17:00) η Εθνική μας ομάδα κάνει μία πρόβα τζενεράλε απέναντι στην Ονδούρα εν' όψει του άκρως σημαντικού παιχνιδιού με Γεωργία για την 2η ημέρα των προκριματικών του Μουντιάλ.

Ο Φαντ' Σχιπ θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες και αυτό του δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετούς εξ' αυτών αλλά και νέα συστήματα που θα τον βοηθήσουν όχι μόνο στο επερχόμενο επίσημο ματς αλλά και στο μέλλον.

Η Ονδούρα δεν είναι σε καμία περίπτωση αμελητέα ποσότητα, αφού πρόκειται για μία άκρως ταχύτατη και επιθετική ομάδα. Το θετικό για εμάς αλλά και αρνητικό για τους ίδιους είναι η κακή αμυντική τους λειτουργία, στην οποία και αναμένουμε να δούμε σήμερα να δίνει βάση κυρίως ο προπονητής τους.

Από την άλλη ο Ολλανδός τεχνικός θα επιθυμήσει να δει τις επιθετικές αρετές της Εθνικής μας ομάδας, ώστε να αντιληφθεί σε ποιο σημείο ακριβώς βρίσκεται το εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Στα της ενδεκάδας αναμένεται να δούμε Καπίνοστην εστία με δεξί μπακ τον Μαυρία, αριστερό ο Γιαννούλης, στα στόπερ Σβάρνας και Μαυροπάνος. Στα χαφ Σιώπης και Ανδρούτσος. Η μεσοεπιθετική τριάδα θα αποτελείται κατά πάσα πιθανότητα από τους Λημνιό, Φορτούνη, Τζόλη και στην κορυφή θα είναι ο Γιακουμάκης, σε διάταξη 4-2-3-1.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code