Ο Αντρέ Βιερίνια αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναικό και παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του και από το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την πρεμιέρα των playoffs. Ο Πορτογάλος αρχηγός του δικεφάλου παρέμεινε εκτός από την σημερινή προπόνηση (16/3) της ομάδας του και το απόγευμα της Τρίτης (16/3) αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική για να διαγνωσθεί το μέγεθος του προβλήματος στον αριστερό αχίλλειο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ:
«Η κανονική διάρκεια της Super League Interwetten ολοκληρώθηκε και τώρα ξεκινά το τελευταίο και πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν. Τα Play Offs που θα κρίνουν τα πάντα.
Εδώ που υπάρχει η δυνατότητα να διορθωθούν τα λάθη που δεδομένα έγιναν και ν’ αναδειχτούν τα θετικά στοιχεία και οι προοπτικές που δεδομένα υπάρχουν. Ο ΠΑΟΚ αρχίζει τις υποχρεώσεις του κόντρα στην ΑΕΚ, με την οποία κληρώθηκε και στα ημιτελικά Κυπέλλου και το ποδοσφαιρικό τμήμα έπιασε δουλειά από σήμερα Τρίτη (16.03).Το πρόγραμμα ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις και στη συνέχεια ακολούθησαν παιχνίδια σε μικρό χώρο και δουλειά στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο τελευταίο μέρος είχαμε ατομική προπόνηση με έμφαση την άμυνα.
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία και το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αριστερό αχίλλειο κι ανάλογα με τα αποτελέσματα θα κριθεί κι η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Ένωση.
Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ κι ο Νίκα Νινούα δούλεψε μόνος του λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς που τον ταλαιπωρούν τις τελευταίες μέρες.
Την Τετάρτη (17.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στη Νέα Μεσημβρία».
0 Σχόλια