ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ: Ρήξη χιαστού ο Στάικος


Λυπητερή επιβεβαίωση από τον ΟΦΗ για τον τραυματισμό του Πασχάλη Στάικου, καθώς έγινε γνωστό ύστερα από την μαγνητική που πραγματοποίησε ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Ο 25χρονος Έλληνας μέσος εντός της εβδομάδας θα υποβληθεί σε χειρουργείο και θα ξεκινήσει η μακρόχρονη αποκατάσταση του τραυματισμού του. 

Ο Πασχάλης Στάικος φέτος έχει πετύχει τρία γκολ σε 26 αγώνες συμμετοχής πραγματοποιώντας μία μεστή σεζόν με τους Κρητικούς, οι οποίοι "κυνηγούν" την παραμονή στην κατηγορία ελλείψει πλέον ενός πολύ σημαντικού παίκτη.

Να θυμίσουμε ότι ουκ ολίγες φορές έχει ταλαιπωρηθεί ο ΟΦΗ φέτος από αντίστοιχους τραυματισμούς με τον Βαζ και τον Ναμπί να παραμένουν εκτός δράσης από την αρχή της σεζόν και τον Τσιλιανίδη να αντιμετωπίζει συνεχώς τραυματισμούς από την περσινή Άνοιξη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ: 

«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Πασχάλης Στάικος, αποχώρησε το πρωί από την προπόνηση με έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο του δεξιού ποδιού και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού. Εντός της εβδομάδας θα υποβληθεί σε εγχείρηση από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code