ΡΟΗ

12/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τσιτσιπάς: ''Ο Ρότζερ είναι πηγή έμπνευσης για μένα''


 Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μίλησε για την επιστροφή, ενός από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του, του Ρότζερ Φέντερερ και δεν έκρυψε την χαρά του για αυτό. 

Ο 23χρονος τενίστας δεν έκρυψε ποτέ το γεγονός πως ο Φέντερερ είναι ένας από τους ανθρώπους που θαυμάζει πολύ, ενώ ανέφερε πως για τον ίδιο δεν είναι μόνο ένας μεγάλος αντίπαλος. Ο Φέντερερ επιστρέφει στα κόρτ, έστω και αν έλειψε από το Open του Κατάρ. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τσιτσιπάς: 

«Έπαιξε καλά, αν και έχασε. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να κερδίσει μερικούς ακόμη αγώνες. Τελικά, νιώθω ότι ξαναστάθηκε στα πόδια του, θα βρει τον δρόμο του, να τον ακολουθήσει. Χρειάζεται μόνο λίγους αγώνες, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε. Δεν φέρνει μόνο χαρά στην κοινότητα του τένις, αλλά και στους παίκτες του τένις ». 

«Ο Ρότζερ είναι επίσης πηγή έμπνευσης. Νομίζω ότι με βοηθά επίσης σε πολλές πτυχές του παιχνιδιού μου. Είναι ωραίο να τον βλέπω να παίζει, ώστε να μπορώ να κάνω ένα είδος σύγκρισης, αν και δεν θα μπορέσω ποτέ να φτάσω στο επίπεδό του. Εξακολουθώ όμως να νιώθω ότι είναι κάτι που μπορώ να κοιτάξω και να θαυμάσω, το οποίο είναι πραγματικά ωραίο». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια