ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ:Μέλος του τμήματος σκάουτινγκ ο Ταυλαρίδης

 


Σε μία προσθήκη στο τμήμα σκάουτινγκ προχώρησε η ΑΕΚ καθώς ανακοίνωσε την Δευτέρα (1/3) την συνεργασία με τον πρώην διεθνή αμυντικό Στάθη Ταυλαρίδη.

Μέλος της ΑΕΚ από σήμερα (1/3) είναι και επίσημα ο Στάθης Ταυλαρίδης.Λίγες ώρες έπειτα από την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Γιάννη Παπαδημητρίου να αναλαμβάνει επικεφαλής των ακαδημιών της Ένωσης,οι κιτρινόμαυροι προχώρησαν σε ακόμα μία συμφωνία,με τον Στάθη Ταυλαρίδη να γίνεται μέλος του τμήματος σκάουτινγκ.

Ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός έχοντας παραστάσεις από κάποια εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη,καθώς έχει αγωνιστεί σε Premier League και Ligue 1,αναλαμβάνει μία γνώριμη για αυτόν θέση ,όντας μέλος του τμήματος σκάουτινγκ,κάθως είχε συνεργαστεί μαζί με τον Νίκο Κωστένογλου σε επίπεδο ακαδημιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος αναλαμβάνει πόστο στον τομέα του σκάουτινγκ της ομάδας μας.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης γεννήθηκε στις Σέρρες στις 25 Ιανουαρίου 1980 και -μετά από 450 συμμετοχές σε σημαντικές ομάδες του ελληνικού, αγγλικού και γαλλικού πρωταθλήματος και περίπου 100 σε όλες τις εθνικές ομάδες- ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα τον Ιούνιο του 2017.

Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C για τις Ακαδημίες, του UEFA B, διαθέτει πτυχίο στο Sports Management από το Mediterranean College, ενώ ολοκληρώνει τις σπουδές του για το UEFA MIP (Executive Master for Internationals Players). Διετέλεσε για περίπου ένα χρόνο επικεφαλής σκάουτ της "κιτρινόμαυρης" Ακαδημίας.

Καλωσορίζουμε τον Στάθη Ταυλαρίδη στην οικογένεια της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα πολύ σημαντικά καθήκοντα, που αναλαμβάνει".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code