ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Υπογράφει τον ταλαντούχο Καλοσκάμη ο Παναθηναϊκός


Ο Παναθηναϊκός έδωσε τα χέρια με τον σούπερ ταλαντούχο 16χρονο μέσο Δημήτρη Καλοσκάμη για επαγγελματικό συμβόλαιο.

Το Τριφύλλι έχει χάσει αρκετούς νεαρούς παίκτες μέσα από τα χέρια του και μάλιστα χωρίς κανένα ουσιαστικό χρηματικό αντίκρισμα (Ζαγαρίτης, Βαγιαννίδης, Τάσος Δώνης και πολλά άλλα παραδείγματα).

Αυτή την φορά, ο Παναθηναϊκός έδειξε πως δεν σκοπεύει να χάσει άλλο ένα ταλέντο που προέρχεται από τις ακαδημίες του και έτσι είναι έτοιμος να δώσει τα χέρια για επαγγελματικό συμβόλαιο με το next big thing της ακαδημίας, τον 16χρονο Δημήτρη Καλοσκάμη, ο οποίος θα γίνει ο νεότερος παίκτης που υπογράφει τα τελευταία χρόνια στο Τριφύλλι. 

Ο 16χρονος μέσος προέρχεται από τις ακαδημίες της Άρσεναλ στο Χαλάνδρι. Γρήγορα συγκέντρωσε τα βλέμματα των "μεγάλων" του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όλοι του προσέφεραν μια θέση στην ακαδημία τους αφού πέρασε από αρκετά δοκιμαστικά. Η οικογένειά του αλλά και ο μικρός επέλεξαν τον Παναθηναϊκό λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην ομάδα και του πλάνου που έχει, να αναδεικνύει νεαρούς παίκτες που προέρχονται από τα "φυτώρια" του συλλόγου. Για αυτό και τα αδέλφια του είναι στο Τριφύλλι. Στην Κ15 και την Κ12 από του χρόνου. 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η οικογένεια του παίκτη είχε δεχθεί πολλές κρούσεις από ομάδες και ατζέντηδες του εξωτερικού. Πάντοτε όμως προτεραιότητα αποτελούσε ο Παναθηναϊκός, με αποτέλεσμα όσοι τον προσέγγισαν να λάβουν αρνητική απάντηση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code