ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πληγωμένος ο Όφερμαρς από την κίνηση του Μπρόμπεϊ να πάει στη Λειψία


Ο διευθυντής του Άγιαξ, Μάρκ Όφερμαρς είναι πολύ αναστατωμένος που ο Μπράιαν Μπρόμπεϊ έφυγε από την ομάδα για λογαριασμό της Λειψίας.

Την Παρασκευή, η Γερμανική ομάδα επιβεβαίωσε τη συμφωνία της για τετραετές συμβόλαιο με τον ταλαντούχο επιθετικό, ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα το καλοκαίρι, όταν λήξει το συμβόλαιο του με τον Άγιαξ.

Φαινόταν να υπήρχε μια ελπίδα την περασμένη εβδομάδα ότι η ομάδα του Άμστερνταμ θα μπορούσε να πείσει τον νεαρό Ολλανδό να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο και ο Όφερμαρς είχε ταξιδέψει ακόμη και στο Μονακό για να πραγματοποιήσει επαφές με τον μάνατζερ του 19χρονου, τον πασίγνωστο Μίνο Ραϊόλα. Ωστόσο, στις επαφές μεταξύ των δύο πλευρών δεν επετεύχθη καμία συμφωνία.

Αντιδρώντας στην ηλεκτρονική έκδοση της Ολλανδικής De Telegraph, ο αθλητικός διευθυντής του Άγιαξ είπε, "Είμαι συντετριμμένος γιατί είχαμε ένα πραγματικά καλό αθλητικό πλάνο μαζί του για να βγάλει στο γήπεδο όλα τα ποδοσφαιρικά προσόντα που διέθετε, όπως κάναμε πριν λίγο καιρό και με τον Ράιαν Γκράβενμπερτς."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code