ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μάρτινς: "Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αναπτύσσεται"


 Ο Πέδρο Μάρτινς πραγματοποίησε δηλώσεις στο Olympiacos tv και μεταξύ άλλων μίλησε για τον αποκλεισμό των "ερυθρολεύκων" από το Europa League, τονίζοντας ότι υπάρχει αφενός απογοήτευση καθώς επιδίωκαν το κάτι παραπάνω αλλά αφετέρου ικανοποίηση τόσο για την χθεσινοβραδινή νίκη στο Emirates όσο και για το ποδόσφαιρο που έχει παίξει η ομάδα του φέτος. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού:

Για το πού πιστεύει ότι χάθηκε η πρόκριση:

«Πραγματικά είμαστε λυπημένοι, διότι η ομάδα έχει αποδείξει πως το πνεύμα της ήταν τέτοιο ώστε να θέλει να προχωρήσει στην Ευρώπη φέτος. Τα έχουμε δώσει όλα. Σε μερικά παιχνίδια δείξαμε πως πραγματικά είχαμε την ικανότητα, τις δυνατότητες να προχωρήσουμε. Πολλές φορές όμως οι συνθήκες δεν ήταν υπέρ μας, τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε και δυστυχώς είμαστε λυπημένοι αυτή τη στιγμή που έχει τελειώσει η Ευρώπη για μας. Είμαστε ικανοποιημένοι από αρκετά πράγματα που έχουμε κάνει. Ωστόσο είμαστε απογοητευμένοι, γιατί πραγματικά δείξαμε μέσα στο γήπεδο πως το αγωνιστικό μας πνεύμα ήταν εκείνο του νικητή και θέλαμε να προχωρήσουμε».

Για τη δυναμική του Ολυμπιακού στην Ευρώπη μετά τη δεύτερη σερί νίκη, μέσα σε ένα χρόνο, επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο:

«Δείχνει την ποιότητα της ομάδας μας, δείχνει το πνεύμα μας το οποίο είναι, είτε παίζουμε στο Καραϊσκάκη είτε εκτός έδρας, ότι σκοπός είναι πάντα η νίκη. Δεν αλλάζει ο τρόπος που παίζουμε, ούτε η ταυτότητά μας. Ο Ολυμπιακός πλέον έχει μία προσωπικότητα η οποία δεν αλλάζει όπου και αν παίζει. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αναπτύσσεται».

Για το τι κρατάει και τι ξεχνάει από τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού:

«Δεν μου αρέσει να βρίσκω δικαιολογίες, αλλά η φετινή μας ευρωπαϊκή πορεία επηρεάστηκε από τις πολλές απουσίες που είχαμε. Σε πολλά από τα κρίσιμα παιχνίδια μας και σε σημαντικές ευρωπαϊκές βραδιές είχαμε αρκετές απουσίες και σε σχεδόν κανένα σημείο της πορείας μας δεν είχαμε την ομάδα μας πλήρη. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League και στη συνέχεια στο Europa League με αξιοπρεπή τρόπο αποχωρούμε από τη διοργάνωση. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ, διότι πρόκειται για έναν πάρα πολύ μεγάλο σύλλογο και είναι ένας από τους διεκδικητές του Europa League. Επομένως, δεν μπορεί κάποιος να μας καταλογίσει κάτι. Ωστόσο, υπάρχει η απογοήτευση μέσα μας, γιατί ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός φέτος έχει κάνει πολύ καλές βραδιές και φέτος δικαιούτο καλύτερα αποτελέσματα σε μερικά παιχνίδια. Βλέπουμε την ομάδα μας να προοδεύει, να βελτιώνεται συνεχώς, να κερδίζει κύρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Με τη νίκη μας στο «Έμιρεϊτς» κερδίσαμε βαθμούς για την Ελλάδα και είμαστε η ελληνική ομάδα που έχει προσφέρει τους περισσότερους βαθμούς, το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη χώρα μας και για την ίδια μας την ομάδα. Υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία στην ευρωπαϊκή μας πορεία που τελείωσε εδώ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code