ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χωρίς άγχος , για κάτι καλό σαν τις παλιές καλές... εποχές !


25η Μαρτίου σήμερα, 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης της χώρας μας, μία ημέρα σημαδιακή, μία ημέρα εθνικής υπερηφάνειας. Έτσι, τα έφερε η ζωή και το πρόγραμμα των διοργανωτών και η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει σήμερα την Ισπανία, στο γήπεδο της Γρανάδας για την πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ 2022.

Ένα ματς δύσκολο από κάθε άποψη, αφού ο Φαντ' Σχιπ έχει ένα πλήρες απουσιολόγιο, με την τελευταία απώλεια να προστίθεται εχθές και να είναι αυτή του Δημήτρη Πέλκα. Τα κυριότερα κομμάτια των απουσιών εντοπίζονται στην άμυνα, με Παντελή Χατζηδιάκο και Χρήστο Γιαννούλη να μην μπορούν να δώσουν το παρών, με τον δεύτερο να είναι στην διάθεση του Ομοσπονδιακού προπονητή από το ματς της Γεωργίας.

Στο ματς της Ισπανίας, ο Φαντ' Σχιπ και οι παίκτες του θέλουν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικά χώρες όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ένα πραγματικά δυνατό τεστ για να αντιληφθούμε επιτέλους, σε ποιο επίπεδο βρίσκεται αυτή η ομάδα. Το τόνισαν άλλωστε και αρκετές φορές κατά την χθεσινή Συνέντευξη Τύπου προπονητής και Γιώργος Τζαβέλλας.

Αναμένουμε να δούμε πάντως μία Εθνική ομάδα που θα θέλει να κάνει το παιχνίδι της, όποτε αυτό της επιτραπεί και να μην έχει έναν παθητικό ρόλο. Περιμένουμε μία μίξη αγωνιστικής εικόνας από το ματς με το Βέλγιο και αυτό της Ιταλίας, με Μίκαελ Σκίμπε και Φαντ' Σχιπ στον πάγκο αντίστοιχα.

Φαντ' Σχιπ: «Να βάλουμε δύσκολα στην Ισπανία»


Δεν επιθυμεί να είναι «κομπάρσοι» σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας, ξεκαθαρίζοντας πως επιθυμεί οι παίκτες του να κάνουν και αυτοί το παιχνίδι τους αύριο στην Γρανάδα απέναντι στην Ισπανία. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Επιλέγουμε πάντα να παίξουμε με αυτό που ξέραμε και έχουμε δουλέψει. Ίσως υπάρχουν ελάχιστες διαφορές, αλλά δεν είμαι εδώ για τις πω. Θα εξαρτηθεί από τον αντίπαλο. Αν παίξεις 4-3-3 πρέπει να παίξεις καλά στην στην άμυνα, το 4-3-3 εφόσον είσαι δυνατός πρέπει να παίξεις περισσότερο στο μισό του αντιπάλου. Πρέπει να προετοιμαστούμε απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε βελτιωμένοι και να βάλουμε δύσκολα στην Ισπανία. Αν θέλεις να προκριθείς πρέπει να αντιμετωπίσεις την Ισπανία και να είσαι ανταγωνιστικός».

Τα της ενδεκάδας...


Ο Φαντ' Σχιπ, όπως προείπαμε αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών και με αυτά θα πρέπει να πορευτεί στην σημερινή αναμέτρηση. Αναφορικά με το τί αναμένεται να παρουσιάσει, κάτω από τα γκολποστ θα δούμε Βλαχοδήμο, στην άμυνα Τζαβέλλας με Μαυροπάνο στα στόπερ, αριστερά Τσιμίκα και δεξιά τον Μπακάκη. Στην μεσαία γραμμή ο «ακλόνητος» Ζέκα δίδυμο με Μπουχαλάκη. Στα αριστερά Χρήστο Τζόλη, δεξιά Κώστα Φορτούνη, ενώ σαν δεκάρι τον Μπακασέτα, με «αιχμή του δόρατος» τον εκ των κορυφαίων σέντερ φορ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αυτή την στιγμή, Γιακουμάκη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code