ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΟΚ: Με αλλαγές οι γηπεδούχοι, με στόχο την νίκη ο δικέφαλος

 


Ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στο ''Αθ. Διάκος'' για τον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, στις 18:00. 

Ο ΠΑΣ Λαμία δεν έχει πολλές πιθανότητες να πάρει την πρόκριση στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, και όπως φαίνεται ο Μιχάλη Γρηγορίου θα κάνει εκτεταμένο ροτέισον, έχοντας να αντιμετωπίσει την ερχόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό. Στην αποστολή για την Λαμία επέστρεψε ο Βασιλακάκης ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Από την άλλη μεριά εκτός έμειναν οι, Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Βλάχος, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ρόμανιτς, Τιρόνε, Καραμάνος, Ντέλετιτς, Αραμπούλι και Τσούκαλος. Η ομάδα της Λαμίας μετά την ήττα του πρώτου αγώνα με 5-2 φαίνεται να χάνει την πρόκριση αλλά θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να πάρει κάτι θετικό από την αναμέτρηση.

Από την άλλη μεριά ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Λαμία, με στόχο να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, έχοντας ισχυρό προβάδισμα. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πάμπλο Γκαρσία φαίνεται να θέλει και αυτός να κάνει ροτέισον της ομάδας του. Στην αποστολή για τον Δικέφαλο του Βορρά επέστρεψε ο Κρέσπο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Από την άλλη, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, αλλά και ο Λεο Τζαμπά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ενέι Μιχάι συνέχισε την αποκατάσταση του. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει την νίκη και να προχωρήσει στο Κύπελλο μιας και είναι ένας από τους στόχους της φετινής σεζόν. 

Το παιχνίδι της πρώτης φάσης των προημιτελικών είχε έρθει 5-2 με μεγάλο νικητή τον ΠΑΟΚ, με την Λαμία από την άλλη να εμφανίζεται αρκετά μαχητική και αξιόλογη, αλλά να μην καταφέρνει να πάρει κάποιο αποτέλεσμα. 

Η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Προβυδάκης, Βύντρα, Τζέιμς, Ασίγκμπα, Σταμούλης, Σαραμαντάς, Γκούγκα, Μαργαρίτης, Νικολόπουλος, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Χατζηστραβός, Μπουλούλης, Γκαζαριάν, Πίτι, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς και Κωστίκας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Περέιρα, Τσιγγάρας, Γιαξής, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Καγκάβα, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Λάμπρου, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ, Κούτσιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code