ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Προπονητή έχουμε, λογικούς οπαδούς πότε;


Παραμονή του αγώνα με Γεωργία και αναρωτιέμαι τί θα επέλθει εάν και εφόσον η Εθνική μας ομάδα δεν πάρει αυτό που θέλουν οι Έλληνες οπαδοί. 

Στον κόσμο του ποδοσφαίρου μετράει η νίκη, εάν το εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κερδίσει με 1-0, τότε παίρνει τους τρεις βαθμούς και όλα καλά. Σωστά μέχρι εδώ; Όχι... στον κόσμο του Έλληνα οπαδού εάν δεν κερδίσει σβηστά 7-0 τότε υπάρχει θέμα και σοβαρό.

Το θέμα πάντως νομίζω υπάρχει μέσα στο μυαλό των οπαδών και μόνον και θα πρέπει να αναλογιστούν τί και πώς, γιατί πρέπει να επιλυθεί άμεσα.

Μετά από κάθε ημίχρονο και τέλος αναμέτρησης αλλά ακόμη και πριν την έναρξη αυτής, ελέγχω και διαβάζω τα σχόλια στα Social Media αλλά και στ' άρθρα μας για να «πιάσω» το κλίμα ενός παιχνιδιού. Προς μεγάλη απογοήτευση μου, βλέπω συνεχώς μία μιζέρια στον οπαδικό μας κόσμο. Πρώτη φορά βλέπω ποδοσφαιρόφιλος να παρακαλάει να χάσει η χώρα του ή να παρουσιάσει έστω κακή εικόνα για να χαρεί ο ίδιος και να το επιδεικνύει. Πρώτη φορά βλέπω να «παλεύουν» μεταξύ τους φίλοι του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ κλπ για το ποιανής ομάδας παίκτης ήταν ο καλύτερος στην αναμέτρηση.

Ένα κλίμα, άρρωστο, πραγματικά άρρωστο. 

Το χειρότερο μέσα σε όλη αυτή την συνθήκη είναι πως η Εθνική μας πραγματικά παρουσιάζει μία υγιής εικόνα αλλά στην Ελλάδα οι οπαδοί θέλουν από τώρα την κατάκτηση του Μουντιάλ για έναν περίεργο και ανεξήγητο λόγο.

Πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από εποχή Ρεχάγκελ, βλέπουμε προπονητή, ο οποίος δεν επιθυμεί να ακούει τις γνώμες τρίτων, πέραν του δικού του σκεπτικού αλλά και των συνεργατών του. «Κλείνει αυτιά» και δεν ακούει τίποτα από δεξιά και αριστερά και έχει ένα πλάνο, ένα πλάνο ξεκάθαρο, του οποίου ο τερματισμός είναι η έξοδος στα τελικά του Μουντιάλ. 

Η Εθνική Ελλάδος, έχει να παρουσιαστεί σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης 8 χρόνια, δεν θέλουμε να φθάσουμε 10ετία σε καμία περίπτωση και ο Τζον Φαντ' Σχιπ το γνωρίζει καλύτερα απ' όλους. Φάνηκε άλλωστε και στο ματς με την Ισπανία, με μία ενδεκάδα πλήρως τακτικής προσέγγισης που εξαφάνισε επιθετικά την τρομερή και τρανή ομάδα του Σέρχιο Ράμος και λοιπών.

Πίστη και θέληση και καλά μυαλά, τίποτα άλλο.

Καλή επιτυχία Ελλάδα μας !

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code