ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός: Επιστρέφουν με ΑΕΚ οι Χασάν, Σεμέδο και Βαλμπουενα



Πολύ κοντά στην επιστροφή τους σε πλήρης ρυθμό βρίσκονται οι Σεμέδο, Χασάν και Βαλμπουενά,  όπου αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ στις 4 Απριλίου, μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων.

Με την επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα ξεκίνησε και η προετοιμασία για το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τον Πέδρο Μαρτίνς όμως να στερείται την παρουσία των 13 διεθνών της ομάδας, καθώς και των τραυματιών Χασάν, Σεμέδο και Βαλμπουενά.

Το καλό για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι πως για το ματς απέναντι στην ΑΕΚ αναμένεται να έχει επιστροφές μια και στη διάθεση του είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται και οι τρεις τραυματίες της ομάδας. καθώς και η αποκατάσταση και των 3 παιχτών είναι σε καλό δρόμο, με τον Σεμέδο να μην νοιώθει πλέον ενοχλήσεις στο γόνατο και το οίδημα που είχε να φαίνεται πως έχει υποχωρήσει εντελώς. Από την άλλη οι άλλοι δύο τραυματίες της ομάδας, Χασάν και Βαλμπουενά έχουν ξεκινήσει να ανεβάζουνε ρυθμούς στο ατομικό τους πρόγραμμα και μαζεύουν αρκετές πιθανότητες να είναι έτοιμοι για το ντέρμπι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code