ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Κοντά η επιστροφή Γαλανόπουλου, τρέχει ο Τσιγκρίνσκι για Ολυμπιακό



Πολύ κοντά στην επάνοδο του δείχνει πως βρίσκετε ο Κώστας Γαλανόπουλος όπου στις τελευταίες προπονήσεις δεν νοιώθει πλέον καμία ενόχληση και αναμένεται απο την επόμενη εβδομάδα να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς και να τεθεί στην διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ και πιθανός να υπολογίζεται και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη επάνοδο του Κώστα Γαλανόπουλου έχει ξεκινήσει ύστερα απο μεγάλη ταλαιπωρία που έχει αντιμετωπίσει με τους συνεχόμενους τραυματισμούς που δεν του έχουν αφήσει να αγωνιστεί τον τελευταίο χρόνο ώστε να βρει ρυθμό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γαλανόπουλος είχε τεθεί εκτός απο ένα κάταγμα στον ώμο που είχε υποστεί στον αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης στην Ριζούπολη όπου είχε ξεκινήσει βασικός. Ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ έχει ξεπεράσει στο 100% το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε, δεν νιώθει καμία ενόχληση, γυμνάζεται με ένταση και αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα να προπονηθεί κανονικά και να τεθεί στη διάθεση του Χιμένεθ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Σήμερα ακολούθησε ατομικό μαζί με τον Τσιγκρίνσκι, ώστε να επανέλθει σταδιακά σε φουλ ρυθμούς, ενώ η περίπτωση του Τσιγκρίνσκι δεν είναι τόσο ξεκάθαρη και στην Ένωση περιμένουν να δούνε πως θα ανταποκριθεί ο ίδιος στο πρόγραμμα προπόνησης για να ξεκαθαριστεί αν θα προλάβει ή όχι τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό με την επανέναρξη. 

Αγώνα δρόμου για το ντέρμπι θα κάνει και ο Σάκχοφ που ταλαιπωρείται από θλάση, ενώ θυμίζουμε πως ο Σιμόες θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς και εκκρεμεί να παρθεί η απόφαση αν θα μπει χειρουργείο για να ξεπεράσει μια και καλή το σοβαρό πρόβλημα στον αστράγαλο ή εάν θα προσπαθήσει να επανέλθει μέσα από συντηρητικό πρόγραμμα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code