ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός:Με αλλαγές κόντρα στον ΠΑΣ

 


Το δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του κυπέλου θα διεξαχθεί απόψε στο <<Απόστολος Νικολαΐδης>>(3/3 20:00 CosmoteSport1) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα στο Αγρίνιο(18/2) ο Παναθηναϊκός καλείτε να ανατρέψει της κατάσταση σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι για τους <<πράσινους>> καθώς διακυβεύεται η συνέχεια τους στον έναν από τους δύο βασικούς στόχους της φετινής χρονιάς.

Γεμάτος ο άξονας, πρόβλημα με τα Μπακ

  Ο Λάζλο Μπόλονι πήρε στην αποστολή ότι όπλο διαθέτει μεσοεπιθετικά η φαρέτρα του,επιλέγωντας όμως να μην πάρει δεύτερο μπακ(ούτε τον 19χρόνο Τζαβίδα) και αφήνοντας στην εξέδρα τον Φακούντο Σάντσες καθώς σχεδιάζει ένα συνολικό φρεσκάρισμα με σκοπό να βρει πρώτος γκολ και γρήγορα αν είναι εφικτό.

Με τις επιστροφές των Σανκαρέ και Σένκεφελντ γεμίζει με ποιότητα και εμπειρία ο άξονας του Παναθηναϊκού σε άμυνα και μεσαία γραμμή.Παρόλα αυτά επιθετικά θα υπάρξουν αλλαγές καθώς με τον αποκλεισμό,του βασικού όλο το 2021,Αργύρη Καμπετσή αναμένεται να μετακινηθεί στα αριστερά της επίθεσης ο Φώτης Ιωαννίδης και στην κορυφή της επίθεσης φανέλα βασικού θα πάρει ο Καρλίτος.

Αλλαγές στην κορυφή 

Δεξιά ο 68χρονός τεχνικός δοκίμασε το πρωί της Τριτής(2/3) τον Χατζηγιοβάνη αντί Ενγκμπακοτό και μέχρι στιγμής ο Έλληνας δεξιός χαφ έχει μικρό προβάδισμα έναντι του Αφρικανού.Αλλαγή αναμένεται και στην μεσαία γραμμή (δίπλα σε Νιάς και Σάνκαρε) καθώς πλεονέκτημα να ξεκινήσει έχει ο Βιγιαφάνες έναντι του κορεσμένου από παιχνίδια Μαουρίτσιο.Στην άμυνα μπροστά από τον Διούδη θα αγωνιστούν οι Σένκεφελντ και Βέλεθ ενώ Μολό και Χουάνκαρ θα είναι οι ακραίοι μπακ.

  Εκτός αποστολής έμειναν οι Καμπετσής,Σάντσες,Τζαβίδας,Σερπέζης,Αγιούμπ,οι ανέτοιμοι Σαβιέρ,Μπουζούκης και Κουρμπέλης που μπαίνει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους:Διούδη,Ξενόπουλο,Χουάνκαρ,Βέλεθ.Σένκερφελντ,Σανκαρέ,Μακέντα,Καρλίτος,Χατζηγιοβάνης,Χατζηθεοδωρίδης,Νιάς,Βιγιαφάνες,Αιτόρ,Ενγκμπακοτό,Ιωαννίδης,Αθανασακόπουλος,Πούγγουρας,Αλεξανδρόπουλος,Μολό και Μαουρίτσιο.

  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code