ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ελ Αραμπί: «Οι ομάδες δεν είναι ίδιες, μπορούμε το back to back»


Ώρα Ευρώπης για τους ερυθρόλευκους οι οποίοι υποδέχονται την Άρσεναλ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (22:00), για λογαριασμό της φάσης των 16 του Europa League. Ένα ζευγάρι που γνωρίζεται πολύ καλά μεταξύ του, καθώς τους ενώνει η περσινή -γεμάτο συγκινήσεις- μονομαχία τους. Εκεί, μεγάλος πρωταγωνιστής βάση τους πως εξελίχθηκε η αναμέτρηση ήταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Με το δικό του τέρμα λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός πήρε την μυθική πρόκριση στην παράταση του Emirates. Ο Μαροκινό στράικερ φιλοξενήθηκε στο match programme της ομάδας του, σκιαγραφώντας και καταγράφοντας τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Αναλυτικότερα:

Τις μνήμες του από το παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο μοιράστηκε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μιλώντας στο match programm του Ολυμπιακού.

«Αυτό που θυμάμαι από το Λονδίνο είναι μία όμορφη βραδιά, μία όμορφη νίκη, ότι σκόραρα στα τελευταία λεπτά. Πιστεύω αυτό δεν θα ξεχαστεί από τους φιλάθλους της ομάδας. Όμως, το πιο σημαντικό είναι ότι φτάσαμε στον στόχο μας και ανταμειφθήκαμε για τις προσπάθειές μας».

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πετύχει back to back πρόκριση, είπε: 

«Ναι, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι όπως πέρυσι. Η Άρσεναλ δεν είναι ίδια ομάδα, ούτε και εμείς. Υπάρχει ποιότητα και το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε καλό παιχνίδι, παρόλο που είναι άσχημο το ότι θα παίξουμε χωρίς τους φιλάθλους μας, γιατί μαζί τους αποκτούμε μία τεράστια δύναμη, ειδικά μέσα στο Καραϊσκάκης».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code