ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κριτική Βαλμπουενά στην Μαρσέιγ: <<Το 80% του ρόστερ πρέπει να φύγει

 Ο Ματιέ Βαλμπουενά άλλωστε αρχηγός της Μαρσέιγ με αφορμή τον ντροπιαστικό αποκλεισμό στο κύπελλο Γαλλίας, από την ερασιτεχνική Κανέ τα χώνει στην διοίκηση των Μασσαλών. 

«Θα είναι μία μακρά σεζόν για τη Μαρσέιγ. Ακόμα και με την άφιξη του νέου προπονητή, οι παίκτες είναι πάντα οι ίδιοι. Εάν δεν γνώριζε κάποιος ποδόσφαιρο και παρακολουθούσε τον αγώνα, θα είχε την εντύπωση ότι η Κανέ Ρουσιγιόν ήταν οι επαγγελματίες και ότι η Μαρσέιγ ήταν οι ερασιτέχνες. Ήταν ντροπιαστική μία τέτοια εμφάνιση. Οι παίκτες έχουν χάσει το ποδόσφαιρό τους. Τεχνικά, τα απλά πράγματα, δεν μπορούν να τα κάνουν πια», είπε ο Βαλμπουενά.

«Το 80% του δυναμικού πρέπει να φύγει. Να μείνουν μόνο οι (Παπέ) Γκεγέ, Αλβάρο (Γκονσάλες), ο μικρός (Μπουμπακάρ) Καμαρά και ο (Στιβ) Μανταντά. Οι υπόλοιποι, έξω. Είναι καλύτερο να πληρώσουν, για εκείνους που εξακολουθούν να έχουν συμβόλαιο, και να τους ξεφορτωθούνε. Πρέπει να ξεκινήσουμε με άλλα πράγματα. Εάν θέλουμε ανανέωση στη Μαρσέιγ, αυτό σημαίνει ανανέωση», πρόσθεσε ο Γάλλος μέσος του Ολυμπιακού.

Μιλώντας στο RMC SPORT, να θυμίσουμε ότι ο Βαλμπουενά έχει αγωνιστεί στην Μαρσέιγ, από το 2006 έως το 2014.
  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code