ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εσύ ποια σειρά περιμένεις; Πέντε σειρές που αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2021


 Σε αυτό το θέμα Σαββάτου θα σας παρουσιάσουμε τις πέντε καινούργιες και μη σειρές που αναμένεται να καταφθάσουν στις συνδρομητικές πλατφόρμες.Ξεχωρίζει το Λόκι αν και καθυστέρησε λόγω των συνθηκών, ενώ αναμένεται και η μεγάλη επιστροφή του Lord of the rings αυτή την φορά σε σειρά.

1.Loki (11 Ioυνίου)

Ο αγαπημένος αντιήρωας  απέκτησε εν τέλει δικιά του σειρά και αποτελεί το μεγαλύτερο hype του φετινού καλοκαιριού. Ο Τομ   Χίντλστον θα υποδεθει τον Λόκι αλλά μέσα στο καστ είναι ο επίσης γνωστός σε πολλές κωμικές ταινίες Owen Wilson.Η σειρά θα διαδραματιστεί στα γεγονότα  που συνέβησαν μετά την ταινία Avengers Endgame.Θα αποτελείται από έξι επεισόδια διάρκειας 40 με 50 λεπτών.

2.Lord of the rings

Για πάρα πολλούς είναι η καλύτερη τριλογία όλων των εποχών που κυκλοφόρησε πριν από 20 χρόνια ,με τα εξαιρετικά εφέ για την εποχή του και την εκπληκτική ηθοποιία που είχε ,δικαίως θεωρείται μια από τις καλύτερες τριλογίες παγκοσμίως.Ο σκηνοθέτης και παραγωγός J.A Bayona επιδιώκει να μετατρέψει την τριλογία σε σειρά με τους Ian Blackburn Maxim  Baldry και Cynthia Addai Robinson να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει από την amazon μέσα στο 2021.



3.Τhe mysterious benedict society (καλοκαίρι 2021)



Μια τετραμελής ομάδα παιδιών χαρισματικών ορφανών παιδιών συγκεντρώνονται από έναν ευεργέτη για να τους δοθεί μία μυστική αποστολή.Mία σειρά που θυμίζει το Umbrella academy είναι όμως βασισμένη στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Τρέντον Λι Στιούαρτ,αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 8 επεισόδια με πρωταγωνιστές τους  Σεθ Κάρρ(Black Panther),Tόνι Χέιλ(Arrested Development).



4.Witcher season 2 (φθινόπωρο 2021)

Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις η πρώτη σεζόν με την ερμηνεία του Henry Cavlin ως Witcher να ξεχωρίζει.Μέσα στο 2021 και πιθανόν στα τέλη του έτους  θα επιστρέψει για την δεύτερη σεζόν η οποία θα διαδραματιστεί βάσει των ομώνυμων βιβλίων ακολουθώντας τα γεγονότα της πρώτης σέζον με κύριο επίκεντρο αυτή την φορά τον χαρακτήρα της Ciri(Freya Allan).



5.Hawkeye (φθινόπωρο 2021)

Eπιστρέφοντας στην Marvel η οποία από ότι φαίνεται θα έχει μία γεμάτη σεζόν σε ταινίες αλλά και σε σειρές,μέσα στο φθινόπωρο   του 2021 θα κυκλοφορήσει η μίνι σειρά οχτώ επεισοδίων Hawkeye με πρωταγωνιστή τον Τζέρεμι Ρένερ η οποία θα περιγράφει τα γεγονότα και την ιστορία του τοξότη των Avengers.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code