ΡΟΗ

12/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Επίσημο: 16/3 με εκπροσώπους των ομάδων η κλήρωση στα ημιτελικά του Κυπέλλου

 


Και επίσημα η κλήρωση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί, τελικά, την Τρίτη 16 Μαρτίου με εκπροσώπους και των τεσσάρων ομάδων!

Ο Ολυμπιακός, είχε καταθέσει αίτημα για την αλλαγή ημερομηνίας από τις 19 στις 16 λόγω του αγώνα του με την Άρσεναλ στις 18/3.

Η ΕΠΟ, λοιπόν, προχώρησε στην αλλαγή της ημερομηνίας, ανακοινώνοντας και τυπικά πως η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου στις 13:00.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε όπως η κλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2020-21 πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΕ, την Τρίτη 16/03/2021 στις 13:00, αντί της Παρασκευής 19/03 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για την ανάδειξη της τυπικά γηπεδούχου ομάδας του τελικού.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων. Οι εκπρόσωποι των ομάδων που θα παραστούν στην κλήρωση θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε test Covid-19, τουλάχιστον μία ημέρα πριν.

Η κλήρωση θα καλυφθεί απευθείας μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας www.epo.gr».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια