ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΝΠΣ Βόλος - ΑΕΚ (1-0): Έκανε ότι στο κύπελλο ο Βόλος, παθητική εμφανίστηκε η ΑΕΚ



Ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχτηκε την ΑΕΚ στο "Πανθεσσαλικό" στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της Super League. 

Ο ΝΠΣ πήρε την νίκη στην έδρα του με 1-0 και έκανε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του απέναντι στην ΑΕΚ με το ίδιο σκορ με το κύπελλο. Η ΑΕΚ δεν έδειξε τον καλύτερο της εαυτό και επέτρεψε στον Βόλο να πάρει το τρίποντο που θα τον βοηθήσει στα play out. 

1ο Ημίχρονο: 

Με το ξεκίνημα του πρώτου μέρους ο ΝΠΣ πίεζε αρκετά ψηλά. Ο Βόλος μέχρι το 7' ασκούσε αρκετή πίεση στα καρέ της ΑΕΚ έχοντας μάλιστα και δυο κόρνερ που όμως δεν εκμεταλλεύτηκε όπως θα έπρεπε. Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα ήρθε 11' για τον ΝΠΣ, όπου μετά την εκτέλεση κόρνερ ο Νίνης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 14΄ο Βόλος έκανε ακόμη μια φάση με τον Νίνη να σουτάρει έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Αθανασιάδη. Στο 15' η κεφαλιά του Δουβίκα (κέρδισε τον Λάτσι) αλλά αδύναμη στην αγκαλιά του Αθανασιάδη. Διακοπή για σύγκρουση (κεφάλι με κεφάλι) Κρίστισιτς - Νίνης. Το παιχνίδι μέχρι το 30' ήταν πολύ παθητικό χωρίς καμία μεγάλη φάση από τις δυο ομάδες αλλά ο Βόλος έδειχνε καλύτερος. Ο Νταντσένκο στο τελευταίο διάστημα παίρνει μέτρα και η ΑΕΚ μοιάζει να μπορεί να επιτεθεί. Από σέντρα του κερδίζει φάουλ ο Κρίστισιτς σε πολύ καλή θέση και κίτρινη κάρτα ο Περέα. Στο 37' ο Γκαρσία ανελαβε την εκτελεση, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση κόρνερ ο Ανσαριφάρντ έκανε το σουτ αλλά πήγε πολύ άουτ. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους ο Μιτάι ανάτρεψε τον Περέα εντός της Μεγάλης περιοχής και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Βόλου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δουβίκας κάνοντας το 1-0 για τον ΝΠΣ. 

2ο Ημίχρονο: 

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Χιμένεθ πέρασε στο ματς τον Σάκχοφ και τον Σβάρνα στην θέση του Σιμάνσκι και του Μιτάι. Η ΑΕΚ μπήκε πιο επιθετικά θέλοντας να βγάλει αντίδραση και να ανατρέψει το σκορ. Ο Βόλος φαίνεται πως μετά την επίτευξη του γκολ ήθελε να κρατήσει το αποτέλεσμα έχοντας μια πιο αμυντική διάθεση. Η ΑΕΚ έψαχνε λύσεις και στο 63' ο Ολιβέιρα πήρε την θέση του Ανσαριφάρντ. Η πρώτη καλή φάση της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος με το σουτ του Μάνταλου στο 64'. Αλλαγή και για τον Βόλο στο 65' με τον Κιάκο να παίρνει την θέση του Νίνη. Ο Βόλος είχε και αυτός μια καλή ευκαιρία με το σουτ του Δουβίκα να καταλήγει στην αγκαλιά του Αθανασιάδη. Άλλη μια αλλαγή για την ΑΕΚ στο 71' ο Μαχαίρας πήρε την θέση του Γκαρσία, με τον Χιμένεθ να δείχνει μια δυσαρέσκεια από την εικόνα της ΑΕΚ. Στο 78' ωραία ατομική ενέργεια του Ολιβέιρα απέφυγε δυο άτομα έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Αλλαγή για τον Βόλο στο 83΄ο Σάντσες πήρε την θέση του Μαρτίνες. Στο 86' υπήρξαν νεύρα από τις δυο ομάδες μετά την κόκκινη κάρτα του Μπαριέντος που έκανε φάουλ στον Μάνταλο. Το ματς εξελίχθηκε σε ροντέο με πολύ ένταση ακόμη και από τους ελάχιστους οπαδούς που βρίσκονται στο Πανθεσσαλικό. Ο Βόλος έκανε ακόμη μια αλλαγή στις καθυστερήσεις με τον Κολόμπο να παίρνει την θέση του Τσοκάνη. Η ΑΕΚ λιγο πριν την ληξη 


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Μήτογλου, Γκρίλο, Μπλάζκεζ, Μπαρτόλο, Τσοκάνης, Δουβίκας, Νίνης, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Περέα. 

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Νταντσένκο, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γκαρσία, Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code