ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός (1-0): Η συνήθεια που έγινε λατρεία, ήττα πάλι από τον "Άγιαξ"



 Ο ΠΑΣ υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό στους "Ζωσιμάδες" στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Super league.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη ακόμη μια ήττα από τον ΠΑΣ, μάλιστα αυτή ήταν η τρίτη στην σειρά μετά από τα δυο παιχνίδια του κυπέλλου. Οι "Πράσινοι" συνέχισαν τις μέτριες εμφανίσεις με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ να το εκμεταλλευτεί και να πάρει την νίκη με 1-0. Το τέρμα για τους "Γιαννιώτες" πέτυχε ο Μιλιντσεάνου στο 19'. Οι "Πράσινοι" παρότι μετά τον αποκλεισμό δέχτηκαν την έντονη δυσαρέσκεια από του φίλαθλους τους και έδειξαν να μην έχουν συνειδητοποιήσει τι πραγματικά σημαίνει να παίζεις για την φανέλα με το τριφύλλι στο  στήθος. Αντίθετα ο ΠΑΣ συνεχίζει να παίζει ένα πολύ ορθολογικό ποδόσφαιρο με τον Γιαννίκη στον πάγκο. 

1ο Ημίχρονο:

Το ματς ξεκίνησε πολύ παθητικά και από τις δυο ομάδες μέχρι το 9' όπου ο Πίρσμαν έκανε φοβερή ενέργεια κάνοντας ποδιά στον Σάντσες, γύρισε στον ανενόχλητο Σάλιακα που κατάφερε να αστοχήσει από εξαιρετική θέση εντελώς αμαρκάριστος και έχασε την πρώτη σημαντική ευκαιρία στο παιχνίδι. Στο 12' είχαμε αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΣ ο Κρίζμαν αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού με τον Μιλιντσεάνου να παίρνει τη θέση του. Στο πρώτο τέταρτο είχαμε μόνο μία φάση και αυτή από τον ΠΑΣ που ήταν και τεράστια. Στο διάστημα αυτό ο Παναθηναϊκός δεν έκανε απολύτως τίποτα. Στο 19' ο Πίρσμαν έβαλε την κόντρα ο Μιλιντσεάνου έφυγε μόνος απέναντι στον Διούδη και με πλασέ έκανε το 1-0 για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Παναθηναϊκός μέχρι το 30' και αφού δέχτηκε το γκολ δεν έβγαλε αντίδραση και έδειχνε κάπως χαμένος. Η αντίδραση του Παναθηναϊκός βγήκε στο 35' ο Βιγιαφάνιες εκτέλεσε το φάουλ και ο Παντελάκης έδιωξε τελευταία στιγμή. Στην επόμενη φάση ο Αϊτόρ έκανε το μακρινό σουτ στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Αναγκαστική αλλαγή και για τους "Πράσινους"  ο Ενγκμπακοτό πήρε τη θέση του Σανκαρέ. 

2ο Ημίχρονο: 

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο κινητικός. Στο 62' ωραία αντεπίθεση του ΠΑΣ με τον Καρτάλη να κάνει το σουτ και την μπάλα μετά από κόντρα βγήκε κόρνερ. Ο Παναθηναϊκός θέλησε να βρει λύσεις και στο 66' Μακέντα και Χατζηγιοβάνης πήραν τις θέσεις των Ιωαννίδη και Αϊτόρ αντίστοιχα. Στο 70' οι "Πράσινοι" απείλησαν με το σουτ του Μαουρίσιο αλλά ο Λοντίγκιν ήταν εκεί να διώξει κρατώντας το μηδέν στην άμυνα. Στο 72' μετά από πολλά λεπτά ο ΠΑΣ έκανε τελική με τον Κάργα να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 73' διπλή αλλαγή για τον ΠΑΣ με τον Παμλίδη να παίρνει τη θέση του Μπρένερ κι ο Λιάσος αυτή του Ελευθεριάδη. Στο 74' παραλίγο να βάλει αυτογκόλ ο Χουνκάρ στην προσπάθειά του να διώξει ενώ έβγαινε ο Διούδης έτοιμος να μπλοκάρει. Άλλη μια αλλαγή για τους "Πράσινους" στο 77' ο Καρλίτος πήρε τη θέση του Καμπετσή. Ο Παναθηναϊκός στα τελευταία λεπτά έδειξε διάθεση να απειλήσει αλλά με εξαίρεση ένα πολύ μακρινό σουτ του Μαουρίσιο δεν το κατάφερε ιδιαίτερα. Ο ΠΑΣ έφτασε κοντά στο 2-0 στο 82' ο Ντομίνγκες αρχικά και ο Παμλίδης στην συνέχεια έκαναν ότι ήθελαν τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού και ο Παμλίδης με σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 90' ο Εραμούσπε πήρε τη θέση του Μιλιντσεάνου. 

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Παντελάκης, Κάργας, Κάστρο, Ντομίνγκες, Καρτάλης, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Κρίζμαν  

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Χουανκάρ, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Σάντσες, Σανκαρέ, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Καμπετσής 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code