ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παπανικολάου: «Πιστεύω πως η ομάδα επιστρέφει εκεί που ήταν και θέλουμε» (VID)

 


Ο Κώστας Παπανικολάου αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των ερυθρόλευκων στην χρυσή δεκαετία που πέρασε.

Με την ψυχή, το πάθος και την ποιότητα που βγάζει στο γήπεδο αποτελεί την κινητήρια δύναμη της ομάδας σε άμυνα και επίθεση. Δυστυχώς για τον ίδιο διανύει ένα μεγάλο διάστημα αποχής από τα γήπεδα λόγω τραυματισμού. Ωστόσο έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος καθώς μαζί με την γυναίκα του περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ο διεθνής φόργοουρντ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Euroleague, με οικοδεσπότη τον Αρλάουσκας, δίνοντας μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Μεταξύ άλλων μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας του από τον Άρη και την Θεσσαλονίκη, για το πέρασμα του από το NBA, αλλά και για το οικοδόμημα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Νιώθω ενθουσιασμένος για την κατεύθυνση της ομάδας. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήταν τα καλύτερα για εμάς, αυτό είναι προφανές. Είχαμε πολλές αλλαγές. Αλλά δεν μπορείς να πατήσεις ένα κουμπί και να επιστρέψεις εκεί που ήσουν. Πιστεύω πως διανύουμε την πρώτη σεζόν μίας ανοικοδόμησης για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ήταν και εκεί που θέλουμε. Πιστεύω πως δεν θα αργήσει αυτή η στιγμή».

Και η συνέντευξη ολόκληρη:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code