ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Συνεχίζει στην Mercedes ο Χάμιλτον

 Ο Λιούις Χάμιλτον, ανακοινώθηκε ότι και το 2021 θα συνεχίσει στην Mercedes. Παρότι είχαν ακουστεί φήμες ότι ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα αποχωρούσε από την Γερμανική ομάδα, τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή και θα συνεχίσει ώστε να διεκδικήσει τον όγδοο του πρωτάθλημα. 

Ο Βρετανός οδηγός και ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ, οριστικοποίησαν τις λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου συνεργασίας τους και ανακοινώθηκε η συμφωνία τους, περίπου τρεις εβδομάδες πριν από την παρουσίαση του μονοθεσίου της ομάδας για το 2021. Πλέον ο Χάμιλτον στρέφει την προσοχή του στην κατάκτηση του όγδοου τίτλου οδηγών στην καριέρα του, επίτευγμα που θα τον φέρει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, την οποία «μοιράζεται» αυτή τη στιγμή με τον σπουδαίο Μίκαελ Σουμάχερ.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Χάμιλτον θα συνεχίσει για ένατη σεζόν στη Mercedes, στην οποία θα έχει ομόσταυλο τον Βάλτερι Μπότας. Η συμφωνία της γερμανικής ομάδας με τον Φινλανδό για μονοετή επέκταση της συνεργασίας τους για το 2021 είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Αύγουστο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code