ΡΟΗ

12/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΓΓΑ: ''Άδεια σε Football League για έναρξη προπονήσεων''


 Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία θα αρχίσουν τις προπονήσεις οι ομάδες της Football League, από την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου. 

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα σύμφωνα με τα όποια θα πρέπει να γίνονται τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια.

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε ότι δίνεται η άδεια για χρήση των ανοιχτών κολυμβητηρίων για αθλητές σωματείων και υποψηφίους των Σχολών Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και Στρατιωτικών Σχολών.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ: 

"Η χρήση των ανοιχτών κολυμβητηρίων για αθλητές σωματείων και υποψηφίους των Σχολών Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και Στρατιωτικών Σχολών, αλλά και η δυνατότητα προπονήσεων των ομάδων που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Football League, προστίθενται από την προσεχή Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις έως τώρα επιτρεπόμενες αθλητικές δραστηριότητες, σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β’ 586, 13/02/2021) για τα «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας».

Η λειτουργία και χρήση των ανοικτών κολυμβητηρίων για αθλητές σωματείων, υποψήφιους Σχολών Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και Στρατιωτικών Σχολών, προβλέπεται πλέον εφόσον:

* τηρείται η απόσταση του ενός (1) ατόμου ανά 25 τ.μ. νερού,

* διενεργείται εβδομαδιαίο τεστ για κορωνοϊό COVID-19 και

* διατηρούνται τα αποδυτήρια κλειστά.

Επιπλέον, οι προπονήσεις των ομάδων του πρωταθλήματος της Football League θα επιτρέπονται μόνο εφόσον ακολουθείται αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο περιλαμβάνει εβδομαδιαίο έλεγχο των αθλητών με τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια