ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σμιντ: "Στον Ολυμπιακό πανηγύρισαν τη νίκη εναντίον μας σαν να είχαν κατακτήσει το Europa League''


 Ο προπονητής της PSV Αϊντχόφεν μίλησε για την ήττα της ομάδας του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την φάση των 32' του Europa League, με 4-2. 

Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις αδυναμίες της ομάδας του Σμιντ και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στις 16' καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. 

Ο Σμιντ, στάθηκε στα λάθη της δικής του ομάδας και τόνισε πως υπάρχει ενδεχόμενο για την πρόκριση της Αϊντχόφεν. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

"Κάναμε πάρα πολλά λάθη και ο αντίπαλος ήταν πολύ αποτελεσματικός. Το έχουμε ξαναδεί αυτό, για παράδειγμα στα παιχνίδια με Φέγενορντ και Ντεν Χάαγκ. Πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα. Πρόκειται για λεπτομέρειες, αλλά οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να δείξω στους παίκτες τα λάθη που μας σκοτώνουν και να καθοδηγήσω την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Πρέπει επίσης να κάνουμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση. Παίζοντας με αυτό το πρόγραμμα, με μια νέα ομάδα και με τόσους τραυματισμούς, αυτό είναι δύσκολο".

Για την κριτική που του ασκείται τόνισε: "Κατανοώ, αλλά είμαι εδώ για να φτιάξω κάτι. Δεν θέλω να επαινέσω τον εαυτό μου, αλλά είμαστε ακόμα στο Europa League. Χάσαμε από τον Άγιαξ στο Κύπελλο, από έναν καλό αντίπαλο. Είμαστε επίσης δεύτεροι στο πρωτάθλημα. Αυτό που κάνουμε είναι καλό. Αλλά όχι τέλειο. Και υπάρχει πάντα πίεση".

Για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό: "Στον Ολυμπιακό πανηγύρισαν τη νίκη εναντίον μας σαν να είχαν κατακτήσει το Europa League. Θα δούμε την Πέμπτη. Αν καταφέρουμε να πάρουμε ένα γρήγορο προβάδισμα, θα δούμε τι θα συμβεί".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code