ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μιχαίλοβιτς: <<Σοκ για τους ποδοσφαιριστές όταν αγωνιστούν σε γεμάτα γήπεδα

 Ο Σίνισα Μιχαίλοβιτς προπονητής της Μπολόνια, μίλησε για το σοκ που θα υποστούν οι ποδηλάτες όταν αγωνιστούν ξανά σε γεμάτα γήπεδα. Ο Ιταλός τεχνικός και παλαίμαχος άσος της ομάδας της Ρώμης Σίνισα  Μιχαΐλοβιτς σε δηώσεις που έκανε μίλησε για την συμπλήρωση ενός χρόνου στα γήπεδα χωρίς φιλάθλους, ενώ είπε χαρακτηριστικά πως όταν ο κόσμος επιστρέψει στα γήπεδα θα είναι κάτι που θα κάνει τους ποδοσφαιριστές να νιώσουν πολύ περίεργα.

«Ο άνθρωπος είναι ένα "ζώο" που συνηθίζει στα πάντα. Έχουμε συνηθίσει λοιπόν να παίζουμε χωρίς κοινό. Στην αρχή ήταν ένα σοκ, τώρα είναι φυσιολογικό. Θα είναι σοκ για τους παίκτες και όταν αρχίσουμε ξανά να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα.

Όταν ανάψει και πάλι το »πράσινο φως», εκείνος που συνήθιζε να πηγαίνει στο εστιατόριο θα πηγαίνει. Το ίδιο πιστεύω ότι θα συμβεί και με το ποδόσφαιρο. Όταν σου απαγορεύουν κάτι, δεν βλέπεις την ώρα να επιστρέψεις για να το κάνεις.

Όταν θα έχει περάσει η πανδημία, ο κόσμος θα επιστρέψει στα στάδια. Φυσικά, θα πρέπει να έχουν δημιουργηθεί και οι κατάλληλες δομές για να μπορέσουν να φιλοξενήσουν τον κόσμο» 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code