ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης-Άρης: Θέλει να πάρει την πρόκριση πάνοπλος στην Αρκαδία

 


Ο Άρης Θεσσαλονίκης έχοντας το 2-0 ως αβαντάζ από το προηγούμενο ματς, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το σκορ και να πάρει την πρόκριση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Άπαντες παρόντες για τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι θα έχουν στην διάθεση τους και τους Μαντσίνι και Μπρούνο, με τον τελευταίο να αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κιτρινόμαυρων.

Ο Αστέρας Τρίπολης θα έχει στην διάθεση του τον Χουάν Μουνάφο, ενώ εκτός λόγω τραυματισμών θα μείνουν οι Παναγιώτης Τζίμας και Ενέκο Καπίγια. 

Η αποστολή του Άρη: Cuesta, Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Matilla, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης".

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Ματρικάρντι, Βλάχος, Αντζουλάς, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Ντέλετιτς, Δουβίκας, Ρέγκις, Χαουρέγκι, Μπαράλες.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code