ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























ΠΑΟΚ: Με Τζόλη η προπόνηση, απρόοπτο με Ζίβκοβιτς


Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν την προετοιμασία τους, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης (27/2, 19:30) με μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Σε αυτή συμμετείχε ο Χρήστος Τζόλης, που ξεπέρασε το μικροτραυματισμό που αποκόμισε από το ματς με την Λαμία, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δέχτηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί στην αυριανή προπόνηση της Παρασκευής (26/02).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη φτάνει στο τέλος της και το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ κορυφώνει την προετοιμασία του για την επικείμενη αναμέτρηση.

Και την Πέμπτη (25.02) το βάρος έπεσε στο κομμάτι της τακτικής. Έπειτα από ένα σετ από δρομικές ασκήσεις και παιχνίδια με μπάλα, οι παίκτες δούλεψαν στην τακτική προσέγγιση του αγώνα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Στο τελευταίο μέρος οι παίκτες εξασκήθηκαν και στα τελειώματα. Ο Χρήστος Τζόλης γυμνάστηκε κανονικά με την ομάδα κι άφησε πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες. Ο Χοσέ Κρέσπο συνέχισε με ατομικό στο γήπεδο, όπως κι ο Ενέα Μιχάι. 

Ο Ντoύγκλας Αουγκούστο έμεινα στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δέχτηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί στην προπόνηση της Παρασκευής (26.02) η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας. Στη συνέχεια η αποστολή θ’ αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία με προορισμό την Καλαμάτα κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Τρίπολη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement