ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τριαντόπουλος: "Ποιος θα φανταζόταν ότι δέκα χρόνια μετά θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στο ΟΑΚΑ"

 


Μια ιστορία από το final 4 της Κωνσταντινούπολης το 2011 περιέγραψε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ο οποίος νοστάλγησε την εποχή που ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Μάριο Χεζόνια συναντήθηκαν στο ίδιο παρκέ από διαφορετικές θέσεις. Ο Διαμαντίδης ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ο "Φράγκι" σε προπονητικό πόστο και ο 16χρονος τότε Χεζόνια ως μέλος στα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα. 

Αναλυτικά η ανάρτησή του: 

«Στο final4 του 2011 ήμουν στην Βαρκελώνη ως στέλεχος της DPG Media.Κάναμε μάλιστα τότε κάτι πολύ πρωτοποριακό για την εποχή, στείλαμε οδικώς το Βαν από την Αθήνα στην Βαρκελώνη και καλύψαμε την διοργάνωση με live streaming!

Εκεί βέβαια βρισκόταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης ως παίκτης (το σήκωσε!!!) ο Φραγκίσκος Αλβέρτης με πόστο στον πάγκο και ο νεαρός τότε Μάριο Χεζόνια (κέρδισε με την ομάδα του το next generation tournament) και είχε εντολή από τον προπονητή του να παρακολουθεί τι κάνει το νούμερο 13 του Παναθηναϊκού και να μαθαίνει!!!

Ποιος θα φανταζόταν ότι δέκα χρόνια μετά θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στο ΟΑΚΑ εγώ ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης και ο Φραγκίσκος ως γενικοί διευθυντές και ο Μάριο ως παίκτης της ομάδας, ερχόμενος από το NBA!! Η ζωή είναι απρόβλεπτη»!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code