ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παράπονα για Μπόλονι, ζήτησαν συνάντηση με Αλαφούζο οι αρχηγοί

 


Παρόλα τα θετικά αποτελέσματα που έφερε την νέα χρονιά ο Παναθηναϊκό, όπως φαίνεται δεν είναι όλα ρόδινα στο Κορωπί, με τους παίχτες του Τριφυλλιού να έχουν πολλά παράπονα από τον Λάζλο Μπόλονι και τους συνεργάτες του, και τους αρχηγούς του Παναθηναϊκού να ζητάνε συνάντηση με τον Αλαφούζο για να του εκφράζουν τα παράπονα τους.


Τον τελευταίο καιρό αρκετοί παίχτες του Παναθηναϊκού είχανε παράπονα για τον τρόπο που έπαιζε καθώς και την εικόνα της ομάδας, παρόλα τα θετικά αποτελέσματα που είχαν έρθει. Τώρα όμως όπως όλα δείχνουν ξεκίνησαν τα παράπονα και οι δυσαρέσκεια για την συμπεριφορά του Λάζλο Μπόλονι καθώς και του άμεσου συνεργάτη του, Σέργκει Κούζνέκοφ.

Με αφορμή αυτά τα περιστατικά οι τρείς αρχηγοί του Παναθηναϊκού (Κουρμπέλης, Διούδης, Βιγιαφάνες) ζήτησαν από τον Δημήτρη Σαραβάκο να έχουν συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να απαντάει αρνητικά, καθώς θεωρεί ότι η δουλεία που γίνεται στην ομάδα μιλάει στο χορτάρι και τα αποτελέσματα και στηρίζει απόλυτα τον Λάζλο Μπόλονι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code