ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λιβλαγια Τέλος: Έμεινε ελέυθερος και επιστρέφει Κροατία



Τέλος στο κεφάλαιο Λιβάγια ύστερα απο 3,5 χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ, με την Ένωση να έρχεται σε συμφωνία με τον Κροάτη επιθετικό για να αποκτήσει απο τώρα την ελευθερία του, με τη προϋπόθεση ότι θα επιστρέψει στην Κροατία όπως επιθυμούσε.


Η αποχώρηση του Μάρκο Λιβάγια ήταν δεδομένη απο το καλοκαίρι όπου έμενε και τυπικά ελεύθερος με την λήξη του συμβολαίου του, αλλά οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την λήξη της συνεργασίας τους απο τώρα, κάτι που ήταν επιθυμία του ίδιου του Κροάτη, καθώς η γυναίκα του περιμένει το δεύτερο παιδί τους και επιθυμούσαν την επιστροφή τους στην πατρίδα του.

Η Ένωση βγαίνει κερδισμένη απο αυτή την εξέλιξη κατά 500 χιλιάδες ευρώ περίπου καθώς τόσα είναι τα χρήματα που υπολείπονταν για τον υπόλοιπο χρόνο συμβολαίου του Λιβάγια μαζί με κάποια μπόνους. Οι δύο πλευρές ήρθαν σήμερα σε συμφωνία ύστερα απο σχετικό αίτημα του Κροάτη επιθετικού, μια εξέλιξη που δεν επηρεάζει το αγωνιστικό κομμάτι, καθώς βρισκόταν εκτός πλάνων εδώ και καιρό, ακολουθώντας ατομικές προπονήσεις πλέον.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code