ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κλοπ: "Δεν έχει αλλάξει η πίστη μου στον Άλισον, εξαιρετικός με Λειψία ο Σαλάχ"

 


Μετά την νίκη εναντίον της Λειψίας όπου έγινε και το πρώτο βήμα για τα προημιτελικά της διοργάνωσης  ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις  εξέφρασε την επιθυμία για την ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες εναντίον της Έβερτον ώστε να μην χάσει και άλλους βαθμούς για να διατηρηθεί στην τελική τετράδα.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:


"Τα τελευταία χρόνια η Έβερτον είχε καλές ομάδες και στα περισσότερα ματς που τους αντιμετωπίσαμε, υπήρχε μικρή απόσταση μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Κάρλο Αντσελότι θα βοηθήσει οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο να γίνει καλυτερη.Ίσως είναι πιο κοντά από ποτέ στην Λίβερπουλ, στην βαθμολογία πάντως δεν θα μπορούσαν να είναι πιο κοντά"."Είναι καλά ο Άλισον. Δεν έχει αλλάξει ο βαθμός εμπιστοσύνης προς αυτόν. Ο Άλι είναι καλά και το έδειξε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Είναι πολύ έξυπνος για να αφήσει στην άκρη τις άσχημες εμφανίσεις.Είναι πολύ συγκεντρωμένος και δεν ανησυχώ ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Το τελευταίο διάστημα πέρασε δύσκολα αλλά είχε καλή αντίδραση απέναντι στην Λειψία", 

Για τον Σαλάχ:"Δεν χρειάζεται να με ρωτάτε γιατί δεν παίρνει τα εύσημα. Εντός των αποδυτηρίων παίρνει πολλά εύσημα, απέναντι στην Λειψία ήταν εκπληκτικός. Μία από τις αγαπημένες μου φάσεις ήταν όταν πήρε κεφαλιά στην περιοχή μας την ώρα που περίμενε για τη μπάλα ο Ανχελίνο. Απολαμβάνει όλο το σεβασμό μας".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code