ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























ΟΦΗ: Με απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει Βόλου


 Συνεχίστηκε και σήμερα Παρασκευή η προετοιμασία του ΟΦΗ για την Κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο, οι παίκτες προπονήθηκαν το πρωί στο Θ. Βαρδινογιάννης. 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε  ασκήσεις κινητικότητας, κατοχής σε μικρούς χώρους, τακτικής με τελειώματα και στατικές φάσεις.

Σακόρ και Βαζ Τε συνέχισαν την αποκατάστασή τους, ενώ από τους τραυματίες, ο Γιάννου, συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, ενώ οι έτεροι τραυματίες, Πραξιτέλης Βούρος, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Αντίλ Ναμπί, Αντριάν Σαρντινέρο, Ναζαρένο Σολίς και Βαχίντ Σελίμοβιτς έκανα θεραπεία.

Η επόμενη προπόνηση των Κρητικών είναι προγραμματισμένη για αύριο Σάββατο στις 11:00, μετά το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το ματς με τον Βόλο. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement