ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός: Δανεικός στην Φαμαλικάο ο Πέπε



Μπορεί να αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι για να κάνει τη διαφορά στην θέση του Γκιγιέρμε, αλλα τελικώς δεν είχε την απόδοση που περίμεναν όλοι στην ομάδα, με αποτέλεσμα να δωθεί δανεικός την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην Πορτογαλική Φαμαλικάο.



Ο παίχτης κρίθηκε οτι θα ηταν προτιμότερο να αποχωρίσει έστω και δανεικός απο την στιγμή που δεν θα είχε τον χρόνο συμμετοχής που ζητούσε, με σκοπό να βρεί ρυθμό σημμετοχής και να επαναξιολογιθεί η περίπτωση του ξανά το καλοκαίρι.


«Ο Πέδρο Ροντρίγκες, καλύτερα γνωστός ως Πέπε, είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη της Φαμαλικάο. Ο 23χρονος μέσο έρχεται από τον Ολυμπιακό και ενσωματώνεται στον σύλλογο έως το τέλος της σεζόν», ανακοίνωσε επίσημα η Φαμαλικάο λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα, επιβεβαιώνοντας τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.
 
Ο Ολυμπιακός πλήρωσε το καλοκαίρι πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ στη Βιτόερια Γκιμαράες για να κάνει δικό του τον Πέπε. Στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε σε συνολικά 13 παιχνίδια, αλλά με παρουσία μόλις 439 λεπτών.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code