ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επίσημα παίκτης της Μπαρτσελόνα ο Πάου Γκασόλ


 Επέστρεψε στην Ισπανία για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα ο Πάου Γκασόλ, μετά από 20 χρόνια. 

Πρόλαβαν οι ''Μπλαουγκράνα'' την διορία της Euroleague και ο Γκασόλ είναι και πάλι παίκτης της Ισπανικής ομάδας. Παρά το γεγονός πως το καλοκαίρι η ίδια η ομάδα είχε πει πως ο παίκτης δεν θα επιστρέψει και παρά το ότι και ο ίδιος είχε διαψεύσει τα σενάρια επιστροφής, γύρισε και θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. 

Ο ίδιος δήλωσε για την επιστροφή του: "Είμαι χαρούμενος που ανακοινώνω ότι γυρίζω στο σπίτι μου και θα συναντήσω την ομάδα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα. Θέλω με τις ικανότητες και την εμπειρία μου να βοηθήσω το κλαμπ σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν, αλλά και να βελτιώσω την φυσική μου κατάσταση, να βρω ρυθμό μέσω από τον ανταγωνισμό. Είμαι χαρούμενος που γυρίζω εκεί απ' όπου ξεκίνησα και είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτή την ευκαιρία. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα σύντομα. Ευχαριστώ τη Μπαρτσελόνα και το προπονητικό επιτελείο που βοήθησαν για να βρεθώ στην ομάδα".

Ο Γκασόλ, ξεκίνησε από την Μπαρτσελόνα το 2003, στην συνέχεια έγινε Ντράφτ και είχε επιλεγεί στην θέση 3, ενώ από το NBA πέρασε από ουκ ολίγες ομάδες, στους Μέμφις Γκρίζλις, τους Λος Άντζελες Λέικερς, τους Σικάγο Μπουλς, τους Σαν Αντόνιο Σπερς και τους Μιλγουόκι Μπάκς και έπαιξε σε 1226 αγώνες κανονικής περιόδου, στο αμερικάνικο πρωτάθλημα. 

Τώρα ο 40χρονος δεν ξέρει πότε θα είναι στην διάθεση του άλλοτε συμπαίκτη του, αλλά σίγουρα θα αποτελέσει μια καλή λύση την φετινή μάχη της Euroleague. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code