ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Ένα μήνα εκτός Μπακάκης-Σιμόες



 Μεγάλη απο ότι φαίνεται θα είναι η απουσία των Μπακάκη και Σιμόες για την ΑΕΚ, με τις εξετάσεις των δύο παιχτών να δείχνουν ότι θα λείψουν για τουλάχιστον ένα μήνα ο καθένας, προκαλώντας πονοκέφαλο στις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι δύο παίχτες της Ένωσης είχα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία εχθές για να διευκρινιστεί το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετώπιζαν, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να βγαίνουν σήμερα και τα νέα να μην είναι καλά.

Συγκεκριμένα ο Μπακάκης έχει υποστεί θλάση 2ου βαθμού με την απουσία του να υπολογίζεται περίπου 4-6 εβδομάδες ενώ ο Αντρέ Σιμόες τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο του με τις εξετάσεις να δείχνουν πρόβλημα στους χόνδρους του γόνατου, παρόμοιο με αυτό που είχε αντιμετωπίσει την περσινή χρονιά ο Γαλανόπουλος και αναμένεται να μείνει εκτός με θεραπεία και ειδική μπότα για τουλάχιστον 1 μήνα, με την κατάσταση του να επανεξετάζεται.

Απο εκεί και πέρα οι Σάκχοφ, Γαλανόπουλος και Μαχαίρας συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα τους, με τον Ουκρανό να τρέχει για να προλάβει να επιστρέψει στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής (28/02, 19:30) με τον Παναθηναϊκό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code