ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εύκολο και χαλαρό απογευματάκι και πρόκριση για τον Ολυμπιακό


Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου ο Ολυμπιακός απέναντι στην ομάδα του Παναιτωλικού κερδίζοντας τον με 3-0 στο Καραϊσκάκη στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Α' Ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός πίεσε ψηλά από τα πρώτα λεπτά και κατάφερε κατ' αυτόν τον τρόπο να ανοίξει πολύ γρήγορα το σκορ, ώστε να κάνει ακόμη πιο εύκολο από ότι ήδη ήταν το έργο του. Συγκεκριμένα, στο 9' ο Χασάν με σέντρα από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας του Παναιτωλικού, όπου με προβολή ο Μασούρας δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Η υπεροχή των γηπεδούχων συνεχίστηκε και μετουσιώθηκε σε δεύτερο τέρμα στο 30' με τον Κάιπερς να παίρνει κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σίλβα και να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας. Ο Παναιτωλικός έχοντας ένα αργό τέμπο στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά πρώτη φορά στο 42' με τον Ντάλσιο να σουτάρει αλλά η μπάλα να πηγαίνει πάνω από την εστία.

Β' Ημίχρονο

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να έχουν το ματς στα δικά τους μέτρα, προκειμένου να μην χρειαστούν έξτρα τρεξίματα και είχαν ήδη το μυαλό τους στο επόμενο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους για ουσιαστική απειλή και έτσι καταλήξαμε να είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να σκοράρει και ένα ακόμη τέρμα στο 81' με τον Ανδρούτσο να πιάνει μία κεφαλιά έπειτα από γύρισμα του Κάιπερς για να κάνει το 3-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον, Ντρέγκερ, Παπαδόπουλος (72’ Μπουχαλάκης), Μπα (62’ Σεμέδο), Χολέμπας, Εμβιλά (46’ Ανδρούτσος), Σίλβα, Μασούρας (83' Τσέλιος), Ραντζέλοβιτς, Κάιπερς, Χασάν (62’ Βαλμπουενά)

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας - Μαλής (88' Σκιαδάς), Κωνσταντόπουλος, Μεντίνα, Βάντερσον - Αρσούρα – Μάζουρεκ (76’ Αριγίμπι), Ντάλσιο - Γιακόλις (76’ Σκόνδρας), Ντουάρτε (64’ Τσιγγάρας) - Βέργος (64’ Αζάντι)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code