ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χειρουργήθηκε στην Ελλάδα ο Μιλουτίνοφ



 Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επέστρεψε στην Ελλάδα με σκοπό να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στον δεξιό ώμο και να ξεκινήσει την διαδικασία αποκατάστασης και επιστροφής στα παρκέ όσο πιο γρήγορα γίνεται.


Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, χειρουργήθηκε σε κλινική της Αθήνας και ετοιμάζεται για να ξεκινήσει την αποθεραπεία του, με σκοπό την επιστροφή του στα παρκέ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της κλινικής που νοσηλεύτηκε ο Μιλουτίνοφ:


«Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Nikola Milutinov, με πολυετή θητεία στον Ολυμπιακό και νυν παίκτης στην CSKA Moscow, επέλεξε την Ορθοπαιδική Κλινική Ώμου της Ευρωκλινικής Αθηνών και τον διευθυντή Ορθοπαιδικό κ. Δημήτρη Αλεξάκη με την ομάδα του, για την χειρουργική αποκατάσταση του ώμου του μετά το σημαντικό τραυματισμό που αποκόμισε από τον αγώνα της CSKA στην Euroleague στις 29/1.


Ο αθλητής υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση ώμου το Σάββατο 6/2 και την επόμενη μέρα έλαβε εξιτήριο, με την επέμβαση να στέφεται από απόλυτη επιτυχία. Ο αθλητής ξεκινάει πρόγραμμα αποθεραπείας και αναμένεται να επανέλθει στην ενεργό δράση το συντομότερο δυνατό.


Ο Milutinov επέλεξε την Ελλάδα και την Κλινική Ώμου του κου Αλεξάκη, η οποία αποτελεί ένα από τα ελάχιστα εξειδικευμένα Κέντρα Αθλητικών Κακώσεων στην Ευρώπη που διαθέτουν την απαιτούμενη εξειδίκευση και εμπειρία για την πλήρη αντιμετώπιση αντίστοιχων τραυματισμών.


Του ευχόμαστε καλή επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους!»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code