ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τσιτσιπάς: ''Είναι δύσκολο να αποδεχθείς την ήττα όταν φτάνεις τόσο κοντά στον τελικό''


 Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μίλησε για τον χθεσινό αποκλεισμό του στα ημιτελικά του φετινού Grand Slam και ανέφερε πως είναι δύσκολο να αποδεχτεί την ήττα μιας και ήταν τόσο κοντά στον μεγάλο τελικό. 

Ο Έλληνας τενίστας βρέθηκε για τρίτη φορά στα ημιτελικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Ο ίδιος στάθηκε πιο πολύ στην εξαιρετική εικόνα του αντιπάλου του, Μεντβέντεφ, ενώ είπε πως μαζεύει εμπειρίες για να επιστρέψει δυνατότερος στο μέλλον. 

Αναλυτικά τα όσα είπε: ''Είναι ένας παίκτης που έχει την δυνατότητα να διαβάζει πολύ καλά το παιχνίδι. Έχει πολύ καλό σερβίς. Μπορώ να πω ότι είναι κοντά στο σερβίς του Τζον Ίσνερ. Το παιχνίδι του από τη baseline είναι φοβερό, είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις έναν πόντο, πρέπει να δουλέψεις πολύ σκληρά για αυτό.

”Στόχος να κερδίσω έναν ημιτελικό την επόμενη φορά. Έμαθα πολλά από τους τρεις ημιτελικούς που έχω παίξει ως τώρα. Μεγάλη εμπειρία τα τρία παιχνίδια που έπαιξα. Είναι δύσκολο να αποδεχθείς την ήττα όταν φτάνεις τόσα κοντά να παίξεις σε έναν τελικό''.

Ο Νο.6 στο κόσμο Έλληνας παίκτης, ρωτήθηκε ακόμη για το αν είχε επανέλθει πλήρως από το παιχνίδι κόντρα στον Ράφαελ Ναδάλ και αν έπαιξε ρόλο στη σημερινή αναμέτρηση.

”Νιώθω καλά, δεν νομίζω να έπαιξε ρόλο αυτό. Αν είναι εφικτό θα παίξω και σε τουρνουά την επόμενη εβδομάδα. Θέλω να συνεχίσω στον ρυθμό που είμαι, ακόμη και αν το σώμα μου δεν είναι στο 100%.”

”Έχω μερικές πολύ καλές αναμνήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περίοδος. Είχα μια πολύ καλή διαμονή εδώ στην Αυστραλία. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι και θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που βοήθησαν στο να συμβεί αυτό το γεγονός. Εδώ στην Αυστραλία πάντοτε με υποδέχονται με τον καλύτερο τρόπο, νιώθω ευλογημένος κάθε φορά που βρίσκομαι εδώ και αγωνίζομαι.”

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code