ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εισβολή οπαδών του ΟΦΗ στην προπόνηση - Με προβλήματα η προπόνηση


Στην προγραμματισμένη προπόνηση της Τέταρτης (24/2) για τον ΟΦΗ,
περίπου 100 οπαδοί της ομάδας εισέβαλαν στο Παγκρήτιο και επιτέθηκαν φραστικά στους ποδοσφαιριστέςΗ αντίδραση των οπαδών προέκυψε από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα των Κρητικών, καθώς έχουν να νικήσουν από τις 7 Ιανουάριου, ζητώντας με αυτό τον τρόπο νικηφόρα αποτελέσματα στο μέλλον ώστε η ομάδα να μην μπει σε περιπέτειες υποβιβασμού.  

Στο πλαίσιο τώρα της προετοιμασίας του ΟΦΗ για τον αγώνα του Σάββατου με τον Απόλλωνα Σμύρνης (27/2,17.15), ο Αντριάν Σαρδινέρο επέστρεψε υγιής και συμμετείχε κανονικά σε μεγάλο μέρος του προπονητικού προγράμματος. 

Την ίδια ώρα, ωστόσο, ο Λουκ Καστάνιος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο του αριστερού ποδιού και αποχώρησε πρόωρα από την προπόνηση. Ο Ολλανδός επιθετικός αναμένεται να υποβληθεί σε υπερηχογράφημα προκειμένου να διαπιστωθεί επακριβώς η σοβαρότητα του προβλήματος.

Σε ότι αφορά το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υποβλήθηκε ο Γιώργος Σουρνάκης, έδειξε ότι έχει υποστεί διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατος.

Θεραπεία ακολούθησαν και οι Πραξιτέλης Βούρος, Απόστολος Γιάννου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Adil Nabi, Juan Neira και Vahid Selimovic, ενώ οι Vajebah Sakor και Ricardo Vaz συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αύριο Πέμπτη (25/2) υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση στις 11.00 όπου στο τέλος θα ανακοινωθεί και η αποστολή για τον αγώνα με την "Ελαφρά Ταξιαρχία", η οποία θα αναχωρήσει για την Αθήνα το απόγευμα της ίδιας μέρας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code