ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μουρίσιο: ''Πρέπει να αυτοσχεδιάσουμε και να κάνουμε κάτι το διαφορετικό''


 Ο μέσος του Παναθηναϊκού, Μαουρίσιο, μίλησε για το επερχόμενο πολύ σημαντικό ματς της ομάδας, με αντίπαλο τον Ατρόμητο και είπε μεταξύ άλλων πως η ομάδα πρέπει να δείξει στο γήπεδο κάτι διαφορετικό. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

"Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, συμπληρώνω τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα και τον έχω αντιμετωπίσει. Θα έλεγα ότι όλοι οι αγώνες απέναντι στον Ατρόμητο, ήταν πάντα δύσκολοι. Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά για να είμαστε προετοιμασμένοι ώστε να αντιμετωπίσουμε το Σάββατο τον Ατρόμητο.

Σε τέτοιου είδους αγώνες, όπου και οι δύο ομάδες παίζουν κλειστό ποδόσφαιρο, πρέπει να αυτοσχεδιάσουμε και να κάνουμε κάτι το διαφορετικό. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τα πάντα, γιατί έτσι θα μάθει ο αντίπαλος τα μυστικά μας. Έχουν ισχυρή και αποτελεσματική επίθεση και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί απέναντι τους".

"Η άμυνά μας ήταν πολύ δυνατή, όμως δεν θεωρώ ότι πρέπει να ξεχωρίσουμε μόνο την άμυνα. Εκτιμώ πως και οι αμυντικοί και οι μέσοι και οι επιθετικοί μας δουλεύουν όλοι μαζί πολύ καλά κι αυτό οφείλεται στην προσπάθεια όλων μας".

Θεωρώ ότι η ομάδα μας κοιτάει πάντα να βελτιώνεται, να αναβαθμίζεται. Μην ξεχνάμε ότι στα 6 τελευταία ματς είχαμε 5 νίκες, μία ισοπαλία και δεν δεχθήκαμε κανένα τέρμα. Αν και οι αριθμοί είναι καλοί, δεν μένουμε στάσιμοι. Όλη η ομάδα κοιτάει το πως θα βελτιωθεί και θα εξελιχθεί".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code