ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης - Παναιτωλικός : Με στόχο τη δεύτερη θέση , με σκοπό τη παραμονή


 Ο δεύτερος  Άρης θέλει να υπερασπιστεί τη θέση του και να συνεχίσει τη καλή του πορεία υποδεχόμενος (14/2 15.00) στο χιονισμένο Βικελίδης  τον Παναιτωλικό , ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και  χρειάζεται τους βαθμούς .

Οι κίτρινοι έρχονται από ένα σημαντικό  ''διπλό'' στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ , όπου επέστρεψαν στη 2η θέση και ο Άκης Μάντζιος κατεβάζει την ομάδα του με μοναδικό σκοπό τη συνέχιση των καλών εμφανίσεων και τη νίκη  ! 

Στα αγωνιστικά εκτός είναι ο τραυματίας Ματίγια και οι τιμωρημένοι  Τζέγκο και Ιωάννου . Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να πατάξει την ομάδα του με το 4-2-3-1 και σκοπό να κλέψει μπάλες στο χώρο του κέντρου   και να χτυπήσει την επιθετική του μετάβαση. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κουέστα , δεξιά στην άμυνα ο Σουντγκρεν  , αριστερά ο Σάκιτς και στα στόπερ οι Ρόουζ , Μπελανουάν . Σάσα και Κάτσε θα βρίσκονται στον άξονα στα χαφ. Η τριάδα πίσω από τον σέντερ φορ θα αποτελείται από τους Γκάμα ,Μπερτόλιο , Σίλβα και μοναδικός προωθημένος  ο Μάνος .

Ο Παναιτωλικός από την άλλη προέρχεται από την ήττα με τον ΠΑΣ , παρότι προηγήθηκε και χρειάζεται τους βαθμούς για να αποφύγει τα χειρότερα .

Ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει διαθέσιμους τους Εντινγκά και Μεντόσα , αλλά δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιάκολις , Μανθάτης , Ματσόλα , Καρασαλίδης , Λιάβας , Αζάντι  και Τζανακάκη . Αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1  , με σκοπό να αποφύγει τα λάθη στο χώρο του κέντρου και  να χτυπήσει τους αντιπάλους του στους κενούς χώρους. Κνετ θα είναι κάτω από τα δοκάρια . Βάντερσον, Κωνσταντόπουλος, Τσότσαλιτς, Περέιρα στην άμυνα .Ταχάρ, Εντινγκά στα χαφ ,Ντίας, Μπαρμπόσα, Αριγίμπι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Καρέλη.

Άρης αποστολή : Cuesta, Boucher, Mateo Garcia, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Ganea, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Σεγκιέργκης

Παναιτωλικός αποστολή: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας, Εντινγκά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code